neg genital.. ce sa fac?
am unul exact in capatul uretrei.ce pot face?ce pot face ca sa mai dea inapoi? Help
5 comentarii
Trebuie sa mergi la un dermatolog pentru a vedea de ce natura este "negul" si, in functie de asta, sa-ti dea un tratament corespunzator.
sunt convis ca e de la hpv. Pot scapa de cauter sau bisturiu?exista vreo crema ceva?daca fac penicilina sau retarpen pot pune in stand by virusul ca am inteles ca nu are tratament
sunt convis ca e de la hpv. Pot scapa de cauter sau bisturiu?exista vreo crema ceva?daca fac penicilina sau retarpen pot pune in stand by virusul ca am inteles ca nu are tratament
Nu are nicio influenta penicilina asupra HPV ! Daca esti asa de sigur ca este HPV de ce mai apelezi la sfaturi? Si in situatia in care ai dreptate tot medicul trebuie sa-ti recomande solutia sau crema corespunzatoare, deoarece aplicarea acestor preparate pe o leziune care nu este data de HPV poate avea efecte catastrofale, adica poate transforma o tumora benigna in una maligna prin iritatia care o produc !
am fost la o clinica (la dermato) si mi-a spus ca e o vegetatie venerica.ma pus sa-mi fac vdr-ul si tpha apoi dupa ce ii duc analizele imi va da o alifie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8negi genitali
- 4neg intre testicule si anus
- 6nu stiu ce e.. oare e neg?
- 96condiloame acuminate externe
- 2mi-a aparut aproape de vagin o bubita, exact ca un neg
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 4neg genital?
- 3Negi in zona genitala
- 4negi genitali sub forma de conopida
- 2negi genitali
- 1Negii genitali si Eosinofilele
- 4Negii genitali - Cateva intrebari
- 1Negi pe ata penisului !
- 1un sfat va rog, am o vegetatie.
- 1Posibil neg genital?
- 62Usturime permanenta canal urinar(uretra)
- 1Posibil HPV ?
Mai multe informații despre: Uretra la barbat Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: