Neintelegere intre cuscre
Buna ziua! As avea nevoie de un sfat intr-o problema destul de suparatoare. Am o relatie frumoasa de cativa ani, iar anul acesta urma sa ne mutam impreuna. Din nefericire, amandoi depindem de banii parintilor, fiind studenti. A aparut o cearta intre ''cuscre', iar mama lui i-a interzis sa isi mai petreaca timpul cu familia mea (spunand ca nu ii va mai oferi bani daca se intampla), ceea cea mie nu prea imi convine, pentru ca asta ne separa mai mult sau mai putin. Nu imi place aceasta situatie, dar nu vreau sa renunt nici la relatie pentru ca, repet, noi ne intelegem incredibil de bine.
2 comentarii
Găsiți o solutie sa nu mai depindeți financiar de părinți.Va mutați împreună și vă luați viața în maini
De ce crezi ca asta va « separa mai mult sau mai putin » Girl ? Tu ce ai face daca el ti-ar spune ca nu e vreo problema si ca si-ar dori sa continuati relatia chiar daca nu mai primeste bani de la ai lui ? Chiar crezi ca o sa-l lase ai lui sa moara de foame ?
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie