nelamuriri despre hsv..
Am un partener care de putin timp mi-a marturisit faptul ca ar avea hsv tip2.genital, prima intrebare ar suna cam asa :exista posibilitatea sa fi luat acest virus de la el daca doar ne-am sarutat?.am observat ca la o saptamana dupa ce ne-am sarutat mi-au aparut niste bubite cu lichid, in 2 grupari una situata sub buza inferioara cealalta putin mai jos de buza. daca prima ideea a fost ca am hsv1, acum parca ma ingrijoreaza ideea ca ar putea exista posibilitatea sa fi luat hsv2
2)ce tipuri de anlize pot efectua pt a afla daca am hsv1 si/sau hsv2, unde pot face acest lucru(cabinete specializate, cu trimitere..) si daca exista posibilitatea, tot printr-un test sa aflu de cat timp am acest virus in organism?
Multumesc anticipat si o zi cat mai buna!
2)ce tipuri de anlize pot efectua pt a afla daca am hsv1 si/sau hsv2, unde pot face acest lucru(cabinete specializate, cu trimitere..) si daca exista posibilitatea, tot printr-un test sa aflu de cat timp am acest virus in organism?
Multumesc anticipat si o zi cat mai buna!
1 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fi luat HSV tip 2. Puteti merge la orice laborator pentru a determina HSV1/2.
Numai bine,
Exista posibilitatea sa fi luat HSV tip 2. Puteti merge la orice laborator pentru a determina HSV1/2.
Numai bine,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv