Nelamuriri simptome dezvirginare
Buna ziua! Am si eu mici nelamuriri in legatura cu primul contact sexual.
E normal ca dupa acesta sa ai scurgeri mici maronii de a lungul zilei si un disconfort in zona sanilor?
CER PAREREA UNUI DOCTOR dar si a celor informati despre asta.
Multumesc anticipat
E normal ca dupa acesta sa ai scurgeri mici maronii de a lungul zilei si un disconfort in zona sanilor?
CER PAREREA UNUI DOCTOR dar si a celor informati despre asta.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Mentionez si un disconfort in zona bazinului...ca o presiune..
Starile pe care le descrieti sunt naturale. Actul sexual, mai ales la inceputul vietii sexuale, cand organismul nu este "obisnuit" cu asa aceva, aduce modificari hormonale importante. Marirea sanilor, tensiune, sunt efectele secundare ale excitarii si cresterii cantitatii de hormoni.
Atentie insa, inceperea vietii sexuale aduce cu sine responsabilitati: informati-va despre masurile contraceptive, despre bolile cu transmitere sexuala, etc., din surse verificate, credibile, asa cum este siteul Romedic, siteul meu despre sexologie etc.
Doar prin educatie sexuala puteti sa va aparati de situatii riscante si neplacute.
Atentie insa, inceperea vietii sexuale aduce cu sine responsabilitati: informati-va despre masurile contraceptive, despre bolile cu transmitere sexuala, etc., din surse verificate, credibile, asa cum este siteul Romedic, siteul meu despre sexologie etc.
Doar prin educatie sexuala puteti sa va aparati de situatii riscante si neplacute.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 3primul act sexual
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 4Prima data.. problema erectie
- 5Posibila sarcina?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 2Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 2Problema act sexual
- 4Motiv de ingrijorare dupa primul act sexual?!
- 3Un caz particular! Cer ajutor
- 9Problema cu erectia !
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 1Mentinere erectie !
- 1Problema in timpul actului sexual
- 3Scriu în speranța că voi primi un sfat util !
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: