nervul sciatic
buna ziua.Va multumesc ptr. raspuns. Ma refeream daca se poate face o interventie chirurgica asupra nervului sciatic ptr. decompresare sau altceva. Ptr. ostoporosis sa stiti ca am 1.85 (inaltime), o greutate de 82 kg, o dieta normala si pana sa se blocheze genunchiul aveam activitati sportive diverse(fotbal, handbal, etc.) Acum cu blocarea genunchiului nu mai pot face nimic deaorece merg cu un baston Medicii mi-au zis ca blocarea genunchiului se datoreaza nervului sciatic.Asta e tot ce stiu. Va multumesc ptr. intelegere si raspunsuri
1 comentarii
Buna ziua!
Pentru problema nervului luati legatura cu neurochirurgul.
Cat despre genunchiul, nu am absolul nici o informatie utila pentru a va putea sfatui. Poate ca va afecteaza lipsa kineto-terapiei (gimnastica medicala) postoperatorii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Pentru problema nervului luati legatura cu neurochirurgul.
Cat despre genunchiul, nu am absolul nici o informatie utila pentru a va putea sfatui. Poate ca va afecteaza lipsa kineto-terapiei (gimnastica medicala) postoperatorii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare