Daca fac un efort mai mare simt niste tremuraturi in maini, abdomen
Buna seara, Am 20 ani, am primit de la 14-17 ani tratament cu Trileptal.Am avut 2 crize convulsive la inceput si nu s-a putut diagnostica certun diacoapsei gnostic asa ca am primit tratament cu trileptal 300x2/zi 3 ani.Nu mai iau tratament de 2 ani.In rest doar amigdalite repetate, raceli. Am acasa aparate ( cu greutati ) si am facut cam 2 ani la ele.Am luat produse de pe net cu proteine.De 6 luni nu mai iau. De -9 luni cand ma ridic din pat uneori dimineata simt tremuraturi in abdomen sau la mini(asa ca niste miscari sacadate ale muschilor).Daca fac un efort mai mare sau sa ma catar pe ceva simt niste tremuraturi in maini, abdomen. Are vreo legatura cu ce am luat pana acum ?Deasemenea cand jos fotbal rar ca amator, la scurt timp apare o durere in regiunea inghinala -articulatia sold drept cu iradiere spre posterior.Am fost la ortoped, am facut RMN in regiunea pelviana -au spus ca nu este nimic, doar probabil o intindere ligamentara si ca in timp imi v-a trece, sa fac o pauza, am facut o pauza de 4 luni si am reluat fotbal ca amator rar si doare mai tare.Unde ma indrumati ?Am consultat si un neurolog a spus ca nu este nimic.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul