Nod in gat

01-10-2017
ioana89_andreea
Nu este medic/terapeut
ioana89_andreea
Buna seara!


De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.

Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.

Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.

Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.

Ce ar putea fi ?
1 comentarii
0
02-10-2017, ora 08:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
refluxul gastro-esofagian si alimentatia incorecta.. produc iritatie locala si duc la o mucoasa uscata care NU luneca la inghitire
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •