Nod in gat
Buna, Cum pot scapa de mucusul din gat iar in partea stanga ma tine de parca asi avea ceva in gat, si nara stanga imi este mai mult infundata. Cand mananc nu ma deranjeaza nimicAm fost la ORL si mi-au spus ca este doar iritat (au facut endoscopie), am facut si eco tiroida si este ok. Mi s-a spus sa iau doar pastile de supt (la alegere), fara acidulat, lactate si gargara cu apa cu sare. Cum pot scapa de acea senzatie de nod in gat care a devenit stresanta. Ce pastile de supt imi recomandati sau sprayuri.Va multumesc
1 comentarii
initial faci un consult la gastrologie.. acolo e cauza problemelor din gat. si regimul gresit aliimentar ( exista ceva acru, acidulat, citric) care te irita in gat si produce aciditate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 4in gat
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 21probleme cu gatul!
- 5poate fi tumora?
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 3Senzatie de nod in gat
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 3gat iritat noaptea
- 3Durere persistenta amigdale
- 8Ceva in gat, usturime la vorbit indelungat.
- 1Pete roșii in gat, jena in gat
- 2Senzație de jenă în zona gâtului.
- 1Bube in gat..
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 0Nod in gât
- 5Gât sensibil și uneori simțuri slabite
- 2Am niste bubite in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: