NOD IN GAT
Bine v-am gasit.Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce tratament as putea sa iau sigur, ca sa nu mai am senzatia asta de nod in gat imediat dupa ce mananc.Precizez ca am urmatoarele diagnostice
-Dischinezie g.d. de tip bipoton (sau hipoton? scuze nu inteleg bine acest ultim termen medical?
-Bulboduodenita si
-Gastrita hipertrofica. Am avut ca tratament mai demult omez, metoclopamid si un antibiotic.Nu mi-a facut deloc bine ci mai rau.Acum iau de capul meu Epirax de 3 zile si vad ca mi s-a mai redus senzatia de nod din gat, dar mi-e teama sa nu patesc alta istorie luand acest medicament...Va rog mult sa ma ajutati ca am facut si atacuri de panica deoarece m-am inecat de multe ori chiar si cu apa. VA MULTUMESC MULT.D-NE AJUTA LA TOATA LUMEA.
-Dischinezie g.d. de tip bipoton (sau hipoton? scuze nu inteleg bine acest ultim termen medical?
-Bulboduodenita si
-Gastrita hipertrofica. Am avut ca tratament mai demult omez, metoclopamid si un antibiotic.Nu mi-a facut deloc bine ci mai rau.Acum iau de capul meu Epirax de 3 zile si vad ca mi s-a mai redus senzatia de nod din gat, dar mi-e teama sa nu patesc alta istorie luand acest medicament...Va rog mult sa ma ajutati ca am facut si atacuri de panica deoarece m-am inecat de multe ori chiar si cu apa. VA MULTUMESC MULT.D-NE AJUTA LA TOATA LUMEA.
1 comentarii
0
04-05-2011, ora 18:18
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!
Stimată d-ră/d-nă Merijaan, abia acum am observat că aţi deschis un topic în care îmi cereţi o mână de ajutor. Am discutat cu dv. în cadrul altui topic, cu ceva timp în urmă;
( http://forum.romedic.ro/prod/Arsuri_gastroesofagiene_038379.html/2 ). Atunci, v-am recomandat să mergeţi la un consult la dna dr. Dana Maria Constantinescu. Nu vă întreb dacă aţi fost, că poate nu aţi putut sau nu aţi vrut, din motive mai mult sau mai puţin obiective. Vă întreb doar atât: ce tratament aţi mai luat şi cum vă mai simţiţi?!
Aş vrea foarte mult să îmi spuneţi că vă simţiţi foarte bine ♥
Dacă nu vă simţiţi bine, vă rog, spuneţi-mi cu ce şi cum vă pot ajuta? Concret!
Stimată d-ră/d-nă Merijaan, abia acum am observat că aţi deschis un topic în care îmi cereţi o mână de ajutor. Am discutat cu dv. în cadrul altui topic, cu ceva timp în urmă;
( http://forum.romedic.ro/prod/Arsuri_gastroesofagiene_038379.html/2 ). Atunci, v-am recomandat să mergeţi la un consult la dna dr. Dana Maria Constantinescu. Nu vă întreb dacă aţi fost, că poate nu aţi putut sau nu aţi vrut, din motive mai mult sau mai puţin obiective. Vă întreb doar atât: ce tratament aţi mai luat şi cum vă mai simţiţi?!
Aş vrea foarte mult să îmi spuneţi că vă simţiţi foarte bine ♥
Dacă nu vă simţiţi bine, vă rog, spuneţi-mi cu ce şi cum vă pot ajuta? Concret!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial