nod in gat

14-02-2012
Laura_Lala
Nu este medic/terapeut
Laura_Lala
buna.. as avea si eu nevoie de putin ajutor va rog
de mai bine de 2 saptamani am o senzatie de nod in gat, care de 2 zile se asociaza cu dureri in piept, in special seara..mentionez ca am 24 de ani si fumez de mai bine de 3 ani..nu stiu de la ce am senzatia asta, am citit pe mai multe forumuri ca este de la stres, lipsa de calciu si alte vitamine si este adevarat ca a fost o perioada putin mai stresanta si mai tensionata pentru mine, dar ca toata lumea ma gandesc la ce e mai rau:(..oare trebuie sa imi fac griji?!
am fost de mi-am facut analizele de sange, generale si i-am spus asistentei de acolo de problema mea si m-a pus sa mai fac o recoltare de TSH si maine primesc rezultatul si la farmacie mi s-a spus ca probabil de la stres si mi s-a recomandat Vitamax
as dori cateva pareri si sfaturi, ce pot face pentru a scapa de senzatia asta
2 comentarii
0
14-02-2012, ora 08:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
infara de cauzele descrise.. mai sunt cateva care trebuie luate in serios
1 ar fi o problemacardiaca.. care poate dadureri inpiept si nod in gat
2 ar fi un reflux gastric.. cu Esofagita de reflux si faringita
3 ar fi o problema traheo-bronsica
0
14-02-2012, ora 21:17
Laura_Lala
Nu este medic/terapeut
Laura_Lala
va multumesc pentru raspuns
am primit rezultatul de TSH si mi s-a spus ca e in limite normale si mi s-a recomandat sa merg la endocrinolog sa fac o ecografie..
aseara am facut gargara cu apa cu sare si dimineata nu am mai simtit atat de tare nodul in gat dar spre dupa-masa a revenit si acum seara durerile in piept..
Adaugă un comentariu / răspuns