Nodul tare pe testicul

05-08-2021
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
Buna ziua oameni frumoși.Am pe ambele testicule langa epididim sa zic așa două umflături țări.Cea de la testiculul drept este mai mare iar cea de la testiculul stâng este mai mică.Am 16 ani.Sunt virgin.Vreau sa va întreb :
Sunt normale aceste umflături?
Dumneavoastră aveți așa ceva?
Cum pot scăpa de aceste umflături?
Poate fi cancer la o vârstă așa frageda?
PS. Umflăturile seamănă ca niste căpușe lipite de testicul.Adica sunt lipite doar într-o parte și dacă le învârt se umfla mai tare(la cel drept că la stângul câteodată nu simt umflatura).
4 comentarii
1
05-08-2021, ora 22:18
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Stai linistit tinere, nu mai sta cu mina in pantaloni, fa-ti igiena normala zilnic si nu te mai gindi la prosti, organele genitale sunt inca in formare, la toti barbatii sunt mici fomatiuni linga testicole.
0
06-08-2021, ora 21:36
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
Mulțumesc de răspuns.As vrea sa va mai întreb ceva că văd că sunteți un om foarte bun la suflet și răspundeți.Este normal sa am o vena pe testicul când stau in picioare?Dumneavoastră simțiți vene in scrot?Va mulțumesc!Sa va ajute Dumnezeu în tot ceea ce faceți.
1
06-08-2021, ora 22:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Este absolut normal, cine vrei sa faca legatura intre texticul si restul aparatului reproducator. Tu crezi ca e ca un galbenus in ou , fara nici o legatura ? Nu mai sta cu mina in pantaloni, ti-am mai spus.
0
07-08-2021, ora 18:10
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
Pe mine mă neliniștește foarte tare că, după mers mult se înfierbântă scrotul dar nu asta e problema.(se înfierbântă că sunt gras și mă frec între picioare când merg).Venele la testiculul stâng sunt parca mai lungi, sunt văzute sa zic așa in spatele testiculului(nu sunt mai groase) și la testiculul drept nu sunt in jos la fel că la cel stâng.Vemele sunt la fel de groase la ambele testicule.Dumneavoastra simțiți venele groase aproape ca o pasta de pix?Mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul testicular
  •