Umflatura testicol dupa operatie
Va salut...in urma cu aproximativ 3 saptamani am fost operat de o hernie inghinala veche si foarte mare in volum.Totul e ok..numai ca testicolul respectiv..care era umflat enorm inainte de operatie..inca mai e umflat...bineînteles destul de putin fata de cum era pana sa ma operez.Pun gheata, asa mi sa recomandat...umflatura cedeaza la gheata destul de mult...dar apoi repare..e normal sa persiste inca umflatura la 3 saptamani dupa operatie?..Am si o durere in zona testicolului dar usoara..suportabila fara pastile.Multumesc anticipat. Locul inciziei nu doare deloc si e vindecat aproape complet
3 comentarii
Buna ziua.
Umflatura acea poate fi o inflamatie testiculara sau un hidrocel ( lichid in vaginala scrotului ). In primul caz e posibil sa dispara cu timpul. In al doilea ar trebui operata. Oricum, purtati un slip care sa tina testiculele mai sus.
Umflatura acea poate fi o inflamatie testiculara sau un hidrocel ( lichid in vaginala scrotului ). In primul caz e posibil sa dispara cu timpul. In al doilea ar trebui operata. Oricum, purtati un slip care sa tina testiculele mai sus.
Multumesc.Hidrocelul se putea forma asa rapidvdupa operatie?
Putea sa fie preexistent, dar mai mic si mai putin vizibil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri abdominale
- 1umflatura tare in zona inghinala
- 7Hernie inghinala - operatie?
- 6Sunt operat de 3 ani de hernie inghinala in ambele parti cu plasa, acum am probleme
- 3Hernie inghinala la paralitic
- 1Hernie inghinala sau nu?
- 2hernie inghinala stanga-operata
- 1Hernie inghinala in evolutie.
- 2Umflatura inghinala de aceeasi marime ca inainte de operatie
- 3Reluarea activitatii dupa operatie hernie inghinala
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 1Umflătură inghinală
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 3Mici dureri abdominale
- 10Echimoza umflata dupa operatie laparoscopica
- 2Operatie hernie inghinala
- 2Hernie inghinala pelvin
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie umflatura a testiculelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: