noduri in gat
buna!
am si eu o intrebare si sper sa ma ajute cineva.acum cateva luni am descoperit cativa noduri in gat din intamplare cu oglinda, fara simptome, iar acum am observat ca sau inmultit si am o uscaciune in gat, pe limba si ma deranjeaza mirosurile tari, pentru ca mi se usuca si mai tare gura.De ceva timp am si vocea schimbata, ragusita.Am fost laORL unde mi s-a recomandat un tratament cu antibiotic:augmentin 1g, eurespal si Hexoraletten, dar din pacate nici o schimbare nu se vede.Intrebarea mea este : unde sa ma duc si ce sa fac ca sa se descopere ce am de fapt, pentru ca nu vreau sa se agraveze.
Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns
Multa sanatate
am si eu o intrebare si sper sa ma ajute cineva.acum cateva luni am descoperit cativa noduri in gat din intamplare cu oglinda, fara simptome, iar acum am observat ca sau inmultit si am o uscaciune in gat, pe limba si ma deranjeaza mirosurile tari, pentru ca mi se usuca si mai tare gura.De ceva timp am si vocea schimbata, ragusita.Am fost laORL unde mi s-a recomandat un tratament cu antibiotic:augmentin 1g, eurespal si Hexoraletten, dar din pacate nici o schimbare nu se vede.Intrebarea mea este : unde sa ma duc si ce sa fac ca sa se descopere ce am de fapt, pentru ca nu vreau sa se agraveze.
Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns
Multa sanatate
1 comentarii
multumesc pentru raspuns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 1Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?