nr. mare leucocite si colesterol

In urma analizelor au rezultat:numaratoare leucocite:15.10(um 10^3/mm^3) si colesterol seric total :366(mg/dl).Amandoua sunt peste (bine) limita maxima.In ultimul timp in alimentatie am avut foarte mule lactate(iarut, lapte).Citisem undeva ca lactatele pot creste colesterolul?!!Iar referitor la leucocite:am avut o infectie in sange care apare de fiecare data la analize.Dar totusi 15.10 este cam mare, nu?Un sfat(in afara de cel de a merge la dr.(maine voi face acest lucru))?Va multumesc!Sanatate multa!
5 comentarii

Leucocitele crescute pot apare atat in timpul unei infectii cat si dupa aceasta s-a vindecat! Intr-adevar lactatele in exces pot creste colesterolul, mai ales la anumite varste si mai ales la pacientii cu antecedente in familie de dislipidemii sau cu diverse afectiuni cardio-vasculare! Ce varsta aveti?
Cu ce boli va stiti si ce terapie urmati in prezent?
Cu ce boli va stiti si ce terapie urmati in prezent?

Va multumesc pentru raspunsuri!Am 29 ani.Lactate numai degresate am consumat, poate in exces(cafea numai cu lapte(1, 5%), iaurt cu maxim 1, 5% in fiecare dimineata si poate lapte seara(1, 5%), o cana).Ambii parinti au probleme cardio-vasculare, urmeaza tratament.Din septembrie 2007 am inceput sa mananc mai slab, fara zahar(cafeaua cu miere), fara prajeli, in rest orice, dar cantitati mici.Am mai facut pe parcurs cateva "incalcari".De atunci am slabit aproximativ 14kg.Am baut ceai antiadipos in combinatie cu diuretic, codite de cirese si coada soricelului(acestea pt ca am avut niste probleme cu rinichii si pentru ca am probleme de mica, cu "scaunul").In prezent nu urmez nici o terapie(In februarie am urmat niste sedinte de fizioterapie-pt discartoza, dar nu cred ca are acest lucru vreo importanta aici).Va multumesc!Sanatate multa!

In acest caz fiind si foarte tanara trebuie sa luati foarte in serios cresterea colesterolului.Luati legatura cu medicul care va va verifica alimentatia si daca este cazul va va da un tratament, avand in vedere incarcatura familiala pe care o aveti.Sa auzim numai de bine.

Va multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi!Astazi am sa iau legatura cu medicul.
Inca o data va multumesc!Sanatate multa!
Inca o data va multumesc!Sanatate multa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3leucocite marite la baietel de 3 ani
- 1colesterol crescut
- 9analize medicale
- 13Crestor vs sortis
- 7neutrofile crescute
- 16analize de singe
- 1Colesterol mic
- 4tratament naturist pt scadere colesterol
- 8interpretare rezultat analize
- 6a fost diagnosticat in urma cu 8 luni cu hepatita B cronica
- 4Palpitatii la 3 min, colesterol marit, granulocite scazute = ?
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 2Leucocite 20.000 Este grav? Multumesc
- 0Leucopenie
- 0Diagnostic - numarul leucocitelor si al limfocitelor este aproape constant crescut
- 0Buna ziua, sunt barbat de 45 ani - Colesterol
- 0Analize (astept sfatul unui medic )
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 0Valoare leucocite copil 7 ani
Mai multe informații despre: Colesterolul Leucocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipercolesterolemie familiala
- Hipercolesterolemia poligenica
- Vasculita
- Colesteroloza veziculei biliare (vezicula fragă)
- Leucopenia
- Hipolipidemia (hipocolesterolemia)
- Despre colesterol, cu dragoste
- Colesterolul și bolile cardiovasculare
- Regim hipercolesteromie si ateroscleroza
- Colesterolul
- Grăsimile dăunătoare sănătății
- Aportul zilnic maxim de grăsimi
- Ouăle cresc nivelul colesterolului din sânge?
- Oul crește riscul cardiovascular la pacienții cu diabet tip 2?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: