ns ce sa fac
am si eu o problema...am o relatie de 6 luni si acuma cateva zile am vazut niste msg la pretenu meu in telefon de la o alta fata cum k ar fi impreuna si cu ea.el zice k nu ii cu ea..k numa pe mine ma are..ba chiar a si plans.ns ce sa fac...ia tr msg de fata cu mine k sa il las in pace.am si eu nevoie de niste pareri.
2 comentarii
Buna Elena, se vede ca esti f tinara si esti afectata de faptul ca prietenul tau mai vb si cu alta fata...nu inteleg care este problema?Dint mesajul tau nu reiese de ce natura este relatia voastra...daca aveti si relatii intime atunci tb. sa fii foarte atenta daca mai are si alta relatie de acest gen, daca este o dragoste platonica atunci cred ca nu are rost sa suferi...nu te implica prea mult, spun acest lucru pt. ca si-a permis sa-i trimita mesaje de fata cu tine.Dupa parerea mea, nu este un tip de calitate.Te pup!
da sunt tanara am 21 de ani numa...avem relatii intime.ns ce sa fac sal cred ca nu mai sta si aceea fata...el zice k nu sta...chiar a si plans k nu vrea sa ma piarda,.dar eu nu prea in cred...te pup:*
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie