Nu am facut sex de.6 ani

24-01-2018
los7
Nu este medic/terapeut
los7
Da, titlul e pe bune...

Vreau doar sa spun ca acest mesaj nu e o manifestare a disperarii in care sa fi ajuns in atata timp fara sex; pur si simplu postez asta din curiozitate si in cautarea unor pareri sincere despre, , , "situatia" mea. Voi aprecia orice raspuns serios, desi realizez potentialul si natura ironica a intregului subiect.

Nu am numit-o "problema" si nici nu o voi face, pentru ca, pana la urma, presupun ca tine de alegeri.
Motivele si argumentele mele nu sunt dintre cele mai solide. Din contra, totul va suna destul de stupid privind din afara.
Sunt constient de faptul ca o relatie adolescentina, iluzorie si evident, esuata, a determinat oarecum o serie de alte drumuri si decizii...discutabile, sa zicem, dar care stau la baza abstinentei mele.

Ideea e ca nu e vorba de vreun complex, nu simt ca am pierdut acesti ani d.p.d.v. sentimental / emotional si, cum spuneam, nici nu am ajuns in pragul disperarii. Desi personal nu am acordat niciodata prea multa atentie, pot sa spun ca sortii destinului au fost generosi cu mine la alte aspecte.
Dar, desi cadrul e unul favorabil, desi dorinta instinctiva exista, nu pare sa aibe o intensitate care sa ma determine sa fac ceva in sensul asta...
Credeti ca e in regula, grav, irecuperabil ? =)
4 comentarii
1
24-01-2018, ora 03:08
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
In regula nu este dar nici grav nu pot spune ca e. Acum depinde și de cati ani ai si de ce esti F sa B.. In rest e alegera ta, sănătos sa fii. Dar nu uita, o viata ai si mai exista si riscul sa te inveti asa.
0
24-01-2018, ora 10:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, exista si o alta perspectiva: v-ati gandit ca sexul inseamna si intimitate, adica situatia de a fi impreuna cu o alta persoana, intr-un mod foarte "apropiat/sincer". Cu alte cuvinte evitarea sexului sa insemne de fapt evitarea unei.relatii. Ar fi un mecanism de aparare foarte bun impotriva suferintei (unei potentiale suferinte). Iar daca asta s-a intamplat in trecut.
0
24-01-2018, ora 11:41
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna ziua! Dorinta sexuala diminuata este rezultatul unor diferiti factori stres excesiv, ereditatea, depresia. Pentru a afla mai multe si a stabili cauza exacta este indicat sa iei legatura cu un psihosexolog.
0
31-01-2018, ora 12:23
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Traiesti oare in continuare Ios in acea « relatie adolescentina, iluzorie » ?
Nu cumva te temi mereu ca o sa se repete ?
Daca e asa, ia legatura cu un psihosexolog, pentru a te ajuta sa depasesti aceasta stare

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele lipsei activității sexuale
  •