Nu este prea mult sa iau Flucovim 7 zile?

Buna ziua!As vrea sa ma ajutati putin acuma 4 zile am mers la medicul ginecolog si mi-am facut o analiza la secretia pe care o avea si mi s-a spus ca am colpita micotica si mi-a prescris tratament cu ovule clotrimazol 100 mg timp de 10 zile si flucovim 50 pastile timp de 7 zile una pe zi atat eu cat si partenerul.Este normal sa iau 7 zile flucovim nu este prea mult?
5 comentarii
0
14-01-2009, ora 15:26
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Buna ziua,
Tratamentul este bun! Flucovim contine o substanta antifungica - fluconazol! Se poate lua pe o perioada de 7 zile, dar in acest timp va recomand si un hepatoprotector ca silimarina, ceaiul de armurariu sau Essentiale Forte penru ca fluconazolul este hepatotoxic! De obicei se administreaza in doze unice de 100 sau 150 de mg, dar in unele cazuri se prefera terapia cu o cantitate mai mica dar mai prelungita, in special la persoanele cu imunodepresie care iau si o luna zilnic!
NU luati Flucovim daca suferiti de insuficienta hepatica grava, hepatita virala sau sindrom hepatocitolitic!
In speranta ca v-am putut ajuta,
NICK ;)
Tratamentul este bun! Flucovim contine o substanta antifungica - fluconazol! Se poate lua pe o perioada de 7 zile, dar in acest timp va recomand si un hepatoprotector ca silimarina, ceaiul de armurariu sau Essentiale Forte penru ca fluconazolul este hepatotoxic! De obicei se administreaza in doze unice de 100 sau 150 de mg, dar in unele cazuri se prefera terapia cu o cantitate mai mica dar mai prelungita, in special la persoanele cu imunodepresie care iau si o luna zilnic!
NU luati Flucovim daca suferiti de insuficienta hepatica grava, hepatita virala sau sindrom hepatocitolitic!
In speranta ca v-am putut ajuta,
NICK ;)

ms mult Nick, atat vroiam sa stiu numai daca nu e o doza prea mare...multumesc mult
0
14-01-2009, ora 18:28

;))))))))))))
Cu multa placere!
Cu multa placere!

spuneti-mi si mie cum se ia acest flucovim pt ca doctorul mia zis sa iau una la trei zile si sotul una la doua zile iar farmacista mi-a recomandat 3 capsule la trei zile si sotul la fel va rog lamuritima si pe mine va multumesc mult
0
07-08-2009, ora 14:31

Luati una la 3 zile, si sotul la fel, dar in acest timp luati si un hepatoprotector (Lagosa, Silimarina etc., conform prospectului din interiorul produsului).
ATENTIE! Daca suferiti de vreo boala hepatica si renala consultati medicul, nu luati flucovimul!
Toate cele bune si insanatosire grabnica;)
ATENTIE! Daca suferiti de vreo boala hepatica si renala consultati medicul, nu luati flucovimul!
Toate cele bune si insanatosire grabnica;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vulvovaginita
- 2Interpretare examen secretie vaginala!
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 1am o boala genitala si nu stiu daca este transmisibila
- 8condiloame?
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 4usturime si secretie.Astept indrumari
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 0secretii vaginale maronii
- 1Examen din secrete vaginala la clinica particulara
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 0interpretare rezultate cultura din secretie vaginala
- 2Secretie vaginala... senzatie de ud mereu si miros intepator
- 4Examen secretie vaginala
- 1Scurgeri vaginale
- 0Scurgere vaginală, foarte ciudată
Mai multe informații despre: Vaginita Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: