nu il inteleg
Am 10 ani de cand il cunosc si in toti anii astia nu stiu daca pot spune ca am fost impreuna "pe bune" un an.El e un fustangiu si jumatate, nu sta numai in Romania mai si pleaca, dar mereu a fost ceva acolo.ne certam mai tot timpul din cauza celorlalte de multe ori.Stiu ca nu e pt mine.eu am un serviciu stabil am terminat o facultate, iar el cam 10 clase, combinatii, genul de golanas. Toata lumea imi spune sa imi vad de treaba mea ca nu merita, dar eu il vreau pe el chiar daca uneori ma gandesc ca nu avem prieteni in comun si daca o sa fiu cu el, prietenii mei sunt diferiti si nu cred ca se vor intelege, ma gandesc intr-un fel ca nu avem multe in comun, dar tot pe el il vreau.Daca e suparat sau i se intampla ceva ma suna pe mine sa il consolez. Aseara mi a spus ca atunci cand e cu mine se simte incordat, nu e el, parca iar fi frica sa treaca de o limita, si eu am senzatia asta ca ma tine la distanta sa nu cumva sa se apropie prea mult de mine, dar sunt 10 ani. de ce nu a pus punct daca nu ma vrea. Asta vara mi a spus ca am fost singura cu care avrut sa faca un copil si poate daca il facea se mai linistea si el_tot el a spus. Vrea cineva sa faca un copil cu cineva daca nu se simte bine cu ea?Nu il inteleg.eu vreau sa fiu cu el si atat sau macar sa ma dau eu cu capul de pragul de sus.Sa stiu ca am incercat si chiar nu ne intelegem amandoi.Poate cineva sa inteleaga?
2 comentarii
Buna seara! Nu incerca sa gasesti justificari unde nu exista, pur si simplu tipul nu este pentru tine si nu te amagi ca se va schimba, caci nu se va schimba, barbatii nu se schimba sau asta se intampla foarte rar, asa ca trebuie sa-ti vezi de treaba. Cauta un barbat matur, stabil financiar, cu care sa te casatoresti daca vrei copii. Si inca ceva, sa aiba acelasi nivel intelectual, adica sa aiba si facultate;pretuieste-te mai mult, tu nu te iubesti deloc? Nu crezi ca meriti ceva mai mult decat sa pierzi timpul cu un " coate goale"?Numai bine
sa-l inteleaga pe el, cred ca nu e nimeni.dar pe tine te inteleg perfect!!!traiesc aceeasi situatie de 17 ani, cu toate ca la noi s-a infaptuit casatoria acum 4 ani dar numai la insistentele mamei lui.sa nu astepti prea multe schimbari dupa casatorie daca acum nu merge.este probabil genul libertin, nu vrea sa se simta tinut sub papuc.al meu a fost, este si va ramine un fustangiu.nu vei reusi sa-l schimbi nici macar cu un copil.iti faci rau singura.gindeste-te ca anii trec pt tine!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie