Nu îmi vine menstruația !!

Va rog ajutați-mă am o mare problema și sunt foarte speriata pe data de 27 Iulie am avut ultima menstruație. Am dureri de burta ca la ciclu dureri de sâni dar nu mi-a venit... ieri mis curs puțin sânge dar mai mult maroniu și vreau sa Menționez ca pana acum o săptămâna am avut dureri de ovare îngrozitoare credeți ca sunt însărcinată ? Ce e de făcut va rog orice sfat e binevenit și luat in considerare azi îmi voi face un test de sarcina
4 comentarii

Inseamna ca nu este o sarcina ci o dereglare de ciclul menstrual.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).
Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).
Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.

Folosesc des prezervative dar nu am încredere in ele 100% dar nu îmi pot da seama de ce îmi întârzie am făcut test e negativ dar nu știu cauza întârzierii menstruației nu mi sa întâmplat niciodată și plus de asta am și dureri de burta și de sâni dar nu mi-a venit și am 4 zile întârziere

Întârzierea poate avea și alte cauze, de aceea chiar dacă testul iese negativ, mergi la un control ginecologic pentru a ști sigur care-i problema. Orice problemă ar fi, rezolvarea e rapidă dacă acționezi imediat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 5mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni
- 2Ciclu la 60 de zile !
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 2Despre sarcina
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: