Nu îmi vine menstruația !!
Va rog ajutați-mă am o mare problema și sunt foarte speriata pe data de 27 Iulie am avut ultima menstruație. Am dureri de burta ca la ciclu dureri de sâni dar nu mi-a venit... ieri mis curs puțin sânge dar mai mult maroniu și vreau sa Menționez ca pana acum o săptămâna am avut dureri de ovare îngrozitoare credeți ca sunt însărcinată ? Ce e de făcut va rog orice sfat e binevenit și luat in considerare azi îmi voi face un test de sarcina
4 comentarii
Inseamna ca nu este o sarcina ci o dereglare de ciclul menstrual.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).
Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).
Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.
Folosesc des prezervative dar nu am încredere in ele 100% dar nu îmi pot da seama de ce îmi întârzie am făcut test e negativ dar nu știu cauza întârzierii menstruației nu mi sa întâmplat niciodată și plus de asta am și dureri de burta și de sâni dar nu mi-a venit și am 4 zile întârziere
Întârzierea poate avea și alte cauze, de aceea chiar dacă testul iese negativ, mergi la un control ginecologic pentru a ști sigur care-i problema. Orice problemă ar fi, rezolvarea e rapidă dacă acționezi imediat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 1Ce se întâmplă cu ciclul meu?
- 1Sunt gravida?
- 0Intarziere menstruatie
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Intarziere menstruatie
- 2Menstruație întârziată
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 2Sex neprotejat
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Lipsa menstruatie
- 3Întârzierea menstruației
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 0Sperietura de sarcina
- 4Pastila de a 2a zi
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: