Nu înțeleg ce se întâmplă cu mine

09-12-2018
Rectr
Nu este medic/terapeut
Rectr
Vreau sa primesc un sfat, mulțumesc anticipat.Eram împreuna cu iubitul meu de doi ani când am aflat că m-a înșelat. După 3 luni spuneam ca l-am iertat și am început să locuim împreuna, însă nu era deloc așa. Am început să locuim împreuna însă el era foarte rece cu mine, mă îndepărta, puteam sa mă desfac eu în 4 iar el tot făcea ce dorea, mai apoi chiar au început și probleme in viața sexuală, la care primeam comentarii la sfârșit “asta e din motiv ca in fiecare zi îmi arați mofturile tale “ iar la el in telefon găseam in istoric linkuri cu site-uri cu pornografie vizionate când eu eram la cursuri . Pentru mine era foarte obijduitor și dureros când eram îndepărtată, totuși eu eram paranoica și înțeleg că era foarte greșit, dar nu mă puteam controla. Îl gelozam la orice, dar chiar și aveam motive, îi controlam telefonul, buzunarele, mașina, îl urmăream când mergea la un vecin, ascultam dacă nu vorbește cu cineva la telefon când stătea cam mult in baie, plângeam ca proasta când el in fiecare ieșea in oraș fără mine, plângeam și îl uram și îl iubeam in același timp când el îmi zicea un rău. Plângeam la orice pas și mă durea fiecare curânt, au fost 3 luni de zile când mă consideram nebună și nu am vrut să mă adresez nimănui. De doua săptămâni deja e plecat peste hotare, și exact din ziua in care a plecat simt o ușurătate pe suflet, de parca am trecut un război. Interesant este ca acum nu știu unde s-au dus sentimentele mele, parca sunt de gheata și nu mai am nimic, nici nu simt ca vreau să-l las și nici sa fiu cu el, nu am nici o atracție, nici pe telefon nu vreau sa vorbim, nu simt nimic absolut. Mă cheamă la el in vacanța si parca nici nu vreau sa merg. Mi-aș dori ca intr-o zi sa mă sune și să-mi spună ca s-a terminat totul și ca nu mai vrea sa fie cu mine, ca are alta.Sunt complet obosita moral și nici nu vreau să mă gândesc la viitor, iar viitorul meu chiar nu îl văd lângă nimeni, nu simt ca voi găsi pe cineva demn vreodată. Important este ca eu cred ca totul in viața mea v-a fi bine. Spuneți-mi va rog frumos de ce s-a întâmplat așa cu simțurile mele ? De ce nu mai am nimic și de ce sunt atât de nepăsătoare ?
1 comentarii
0
27-12-2018, ora 20:47
Kalala
Nu este medic/terapeut
Kalala
Buna...parerea mea este ca nu mai simti nimic pt el din cauza ca te a facut sa suferi cat a fost langa tine, iar cand a plecat ai simtit o usurare, nu mai avea cine sa te jigneasca si sa iti faca rau.Te simti ca dupa un razboi, pt ca a fost un razboi care se dadea intre inima si mintea ta...tu stiai ca nu e bun pt tine dar nu te indurai sa renunti la el si preferi sa te lase el ca sa nu te simti vinovata ca nu il mai iubesti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul