Nu ma pot concentra, uit repede

25-03-2022
Imgur
Nu este medic/terapeut
Imgur
Bună seara! Am 20 de ani și abia acum am observat ca am o problema destul de serioasa. Nu ma pot concentra mai deloc..îmi fuge mintea în total alte locuri/situații, fără nicio legătură..pur și simplu uneori încerc sa ma concentrez la ceva și am mintea goala, nu "mi se învârt rotitele" zic eu, sau ma gândesc la lucruri diferite fata de ce vreau sa fac. Pe lângă asta și probleme cu memorarea și uitarea. Uit extrem de repede și memorez greu, deoarece nu ma pot concentra când citesc ceva, când vorbește cineva cu mine etc..Am luat chestia asta în serios abia acum când am început școala de șoferi, deoarece am realizat ca uneori îmi este imposibil sa ma concentrez..cu toate ca am avut problema asta și în perioada bacului și în situații banale (citit, conversații etc). Nu știu cum sa fac "sa ma pun pe picioare" cu chestiile astea, pentru ca îmi este foarte greu. Dacă ați putea să mă ajutați legat de orice, as fi foarte fericita! Mulțumesc!
2 comentarii
0
26-03-2022, ora 07:59
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna, din ce spui, reies destule simptome pt deficit de atentie, deci iti recomand sa mergi la un psiholog clinician pentru o evaluare clinica si in paralel, la un neurolog, sa iti dea si ceva medicamente/suplimente pentru a-ti imbunatati concentrarea.
Succes!
0
26-03-2022, ora 12:53
Imgur
Nu este medic/terapeut
Imgur
Am înțeles. Voi face tot ce e posibil. Mulțumesc frumos pentru răspuns!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: