nu mai pot trai asa!

07-08-2010
bia_t
Nu este medic/terapeut
bia_t
ma simt din ce in ce mai rau! am mereu ganduri negre ma gandesc ca mai bine as muri... acestea sun adevaratele mele sentimenete fata de viata, simt ca nu am nici un rost pe lumea asta. as vrea sa ma inghita pamantul sa nu mai exist si sa uite toti ca am trait vreodata pe acest pamant. oricine asa s-ar simti in locul meu: O FATA FARA POFTA DE VIATA IN FLOAREA VARSTEI, o fata careia nu ii place sa comunice sau mai bine zis nu stie sa comunice cu cei din jur. nu pot sa imi exprim ideile si gandurile mele... sunt o fire inchisa, necomunicativa, de multe ori nu imi place sa ies din casa... iar partea pe care o urasc cel mai tare este faptul ca ma emotionez extraordinar de repede si ma inrosesc de imi vine sa mor pe loc!!! voi dragii mei ce ati face in locul meu? e foarte usor sa iti dai cu parerea, dar nu stiti cat de greu este sa ma schimb! am mai scris povestea aceasta a mea in unele din mesajele postate de mine(treceti si pe acolo daca va permite timpul) si un homeopat(ceva de genu) mi-a dat cica un leac care in cele din urma nu a avut nici un rezultat! eu nu mai pot sa traiesc asa pana la sf vietii. sincer nu stiu ce se va intampla cu mine! :(:(:(:(.
7 comentarii
0
07-08-2010, ora 17:27
bia_t
Nu este medic/terapeut
bia_t
pentru ca sunt constienta ca in viata razbesti doar fiind tupeist, comunicand cu cei din jur si indraznind in orice situatie pana la nesimtire! ei bine nu detin niciuna din aceste "calitati" si sunt foarte emotiva!.
0
07-08-2010, ora 17:53
hodor
Nu este medic/terapeut
hodor
Ai mare nevoie sa te gandesti la ce i-ti place, sa faci ordine in gandurile tale si ceea ce doresti sa faci,
daca crezi ca nu faci rau cuiva prin actiunile tale ce le vei intreprinde, actioneaza insa nu te grabi.
Lasa o adresa si ai incredere in viitor si in cei ce vor sa te ajute.Dumnezeu sa ne ajute pe toti.
0
08-08-2010, ora 14:27
d_christyne
Nu este medic/terapeut
d_christyne
Nu o sa iti foloseasca la nimic nici un leac de la nici un homeopat pt ca nu ai o boala fizica, poti incerca sa mergi la un psiholog, crede-ma ca stiu ce iti spun, nu te gandii ca trebuie sa ai probleme cu capul ca sa mergi la psiholog.Am fost in situatia ta, pe cand aveam 17 ani si gandeam exact ca tine, ba chiar voiam sa imi iau viata insa am facut terapie un an de zile la un psiholog foarte bun, si vreau sa iti spun ca mi-au schimbat viata acele sedinte, mi-au schimbat modul de a gandii, felul de a fii, nu mai sunt timida, nu mai am complexe.La noi in tara nu prea i se da mare importanta psihologului, pt multi psihologul e acelasi lucru cu psihiatrul, si mie mi-a fost rusine sa merg la psiholog pe vremea aceea, la inceput am facut-o mai mult fortata de parinti acum insa le multumesc pt asta.Si tocmai pt ca stiu cat de greu este sa reusesti sa te schimbi de una singura iti recomand un pshiholog.
Insa daca nu iti place varianta asta poti sa incerci sa iti pui ordine in ganduri mergand la o biserica, poti sa iti iei o vacanta, sa iesi cu priietenii, sa faci ceea ce iti place, sa ai un hobby, sa citesti o carte, sa iti formezi niste obiective si sa vezi ce vrei sa faci de acum incolo, sa iti faci niste planuri etc. Ideea e ca doar daca vrei sa te schimbi o sa reusesti variante sunt destule doar ca nu o sa se intample peste noapte si zile nasoale o sa mai tot fie, nimeni nu e fericit pe deplin si multumit complet de sine.Si incearca sa nu mai te uiti tu la altii la ce vieti minunate au si cum reusesc ei prin tupeu si nesimtire pt ca lucrurile nu sunt intodeauna ce par si mai bine incearca sa te evidentiezi tu cu calitatilile tale alea, , micute si modeste, , prin atata nesimtire si tupeu cata exista printre noi...si e destula totusi din fericire nu esti singura care nu detine acele , , calitati, ,.Sper ca ti-am putut fi de folos macar cu putin.
0
08-08-2010, ora 17:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cum nu stii sa comunici ???Uite ce bine stii sa gasesti cuvintele pentru a descrie ceea ce simti, starile tale de deznadejde.Vreau sa-ti spun ca sunt sute de mii de tineri ca si tine care sunt timizi si au oarecare dificultati de socializare. nici mie, in adolescenta, nu orea imi placea sa ies si sa stau mult de vorba cu ceilalti de varsta mea, consideram ca este o pierdere de timp...citeam mult si parintii mei se rugau de mine sa ies cu cineva sau sa primesc prieteni...Sunt stari normale, mai ales ca tu esti si putin complexata de relatia pe care o ai cu tatal tau, de rolul si contributia pe care o are acesta in familie. Dar de aici si pana la a-ti dori moartea e o cale foarte lunga, care sub nici o forma nu trebuie sa ocupe gandurile tale.Esti norocoasa ca te intelegi bine cu mama..tu trebuie sa-ti urmezi calea ta, sa-ti termini scoala si sa te arunci cu curaj in viata, cu sentimente de speranta si ganduri pozitive, trebuie sa -ti invingi pornirile negative si sa comunici.crezi ca ceilalti nu au probleme, necazuri, nu cad prada conflictului intre generatii ? Ar trebui, daca-ti permite mama, sa-ti iei un animal de companie, o pisicuta sau un catelus, ar trebui sa mergi mai des pe la biserica si ar trebui sa citesti in plus de ce ai de la scoala, sa-ti gasesti zilnic ocupatii, nu permite ca diperarea si neputinta sa te cuprinda. Esti tanara, sanatoasa, ai toata viata inainte, e pacat sa nu incerci sa te schimbi.
0
09-08-2010, ora 00:51
Alfredo_89
Nu este medic/terapeut
Alfredo_89
bia_t, ti-am dat un mesaj privat
0
09-08-2010, ora 14:18
bia_t
Nu este medic/terapeut
bia_t
va multumesc mult ca mi-ati scris! eu in interiorul meu sunt mult mai depresiva decat ma vad ceilalti, decat ma vede mama etc. daca i-as spune mamei ca vreau sa merg la psiholog s-ar uita chioras la mine pt ca eu incerc sa par cat mai normala, adica sa nu dau de banuit ca sun complexata, ca am depresii etc. desi ea stie bine cum sunt eu nu prea ia asta in serios.
0
11-08-2010, ora 21:48
hodor
Nu este medic/terapeut
hodor
Nu este bine sa maschezi ceea ce simti pt.ca cel mai corect lucru cu putinta, e sa doresti sa fii sincera cu tine insuti si asa vei putea reusi sa fii si cu cei din jur, mai ales ca orice relatie afectiva, fata de cei apropiati si nu numai, va dainui numai cu respect si sinceritate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O aplicaţie pe telefon pentru reducerea riscului de suicid
  • Riscul suicidar, evaluat mai precis cu un model computațional
  • Predicția riscului de suicid este ineficientă deocamdată (meta-analiză)
  • Perfecționismul - asociat cu riscul de suicid
  • Suicidul - mituri, semnale de alarmă și impactul negativ al stigmatizării
  • Rata suicidului a crescut cu 10% în urma veștii decesului actorului Robin Williams
  • Orientarea sexuală și riscul de sinucidere la studenții din primul an de facultate
  •