nu pot respira, chiar si dupa o cana cu apa
Buna ziua! Va rog mult ajutati-ma sa pot sa gasesc un raspuns problemelor mele ca eu nu stiu unde sa-l mai caut. Am o problema respiratorie care mi-a dat viata peste cap. Nu stiu de unde vine. Nu stiu daca e astm, sau e ceva digestv. Am fost la pneumologie si mi-am facut spirometrie. Mi-a iesit relati buna. Crizele mele se manifesta f ciudat. Incep sa repir f greu, dar nu se aude nimic ca la cei care fac astm. Mi se ingreuna f tare respiratia, pana simt ca nu mai pot respira deloc. As vrea sa va intreb daca e astm, ce legatura are apa, poate va amuzati, dar eu daca beau apa simt ca respir fffffffff greu. Ma gandesc daca nu poate fi ceva pe tractul digestiv, a fost o vreme cand am vomitat mult. Eu asa nu mai rezist mult, Am luat spary de astm nu l-am putu repira, fac niste crize groaznice. De obicei in analize imi ies leucocitele mari, vsh, eozonofilele. Am mai avut asemenea crize si mi-au disparut brusc, acum au reaparut iar. Unde sa merg si ce sa fac?
1 comentarii
faceti si un examen endocrinologic(sa nu fie vre-o problema cu tiroida) si un consult la psiholog(sa nu fie un atac de panica).din cate inteleg toate analizele sunr relativ bune.multa sanatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie