Nu se simte atras de mine/anorgasmie

30-10-2018
MsGeorgi
Nu este medic/terapeut
MsGeorgi
Bună,

Sunt într-o relație cu iubitul meu de 9 luni, am 26 ani iar el 30 și viata noastră sexuala nu decurge tocmai bine. El nu se mai simte atras de mine și în mare parte cred ca se datorează faptului ca eu sufăr de anorgasmie. Deși am avut relații sexuale cu diferiți bărbați de când mi-am început viata sexuala de acum 8 ani, nu am reușit niciodată sa ajung la orgasm. Simt foarte multa placere sexuala în momentul actului și am și apetit sexual destul de crescut dar pur și simplu nu pot ajunge niciodată sa "termin". Acest lucru pt el este deranjant deoarece i se pare ca "nu are rost sa o facem dacă nu voi ajunge niciunde". Cu toate astea, în cele 8 luni de relație am avut o viata sexuala normala și acte sexuale destul de dese, mareu dându-i impresia ca este atras de mine. În ultima luna în schimb îmi spune ca "nu I se mai ridica nici dimineața", nu mai are deloc apetit sexual și chiar dacă am încercat sa ii fac oral, era destul de imun.. Parca nu ii făcea placere deloc și nici nu "I se mai întărea" precum înainte.. Întrebându-l dacă se mai simte atras de mine îmi spune ca nu vrea sa ma învinovățească dar că se gândește ca "nu are rost, pentru ca oricum nu ajung niciunde" și pt el este "nasol" pt ca se termina mult mai greu chiar dacă ma vede excitată.

Ce ma sfătuiți sa fac? Ar trebui sa apelez la un sexolog sau credeți ca este o problema medicală? Menționez ca înainte nu a avut niciodată probleme erectile și chiar cred ca singurul motiv este ca nu se simte atrás de mine..
1 comentarii
0
31-10-2018, ora 15:43
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
O discutie in cuplu alaturi de un psihosexolog poate sa ajute. In plus e important sa evaluezi tu, atat la nivel medical cat si la nivel psihologic, ce anume te impiedica sa atingi punctul culminant. Uneori obstacolul e chiar frustrarea acumulata, determinata de lipsa obtinerii orgasmului.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul