nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
Buna ziua.acuma o saptamana a inceput sa ma doara capul.primele 2 zile frontal..apoi in crestetul capului si la ceafa.m'am speriat, am fost la spital si mi'au spus ca am cefalee de tip tensional(da nu prea s'au uitat la mine).mi'au dat ibuprofen 2 pe zi.de 4-5 zile simt asa ca o presiune in crestetul capului, sau parca m'ar strange cineva de cap..si nu stiu cum sa scap de starea asta..si nu stiu de la ce poate fi.ma poate ajuta s ipe mine cineva cu un raspuns? tin sa mentionz ca nu imi e rau, nu am greturi, nu vomit, si noaptea dorm bine, dar dimineata cand ma trezesc simt capul asa amortit..de parca m'ar strange o basca de cap.ce poate sa fie? multumesc!
4 comentarii
V-am scris deja un mesaj. Nu stiu daca l-ati vazut. Poate fi o problema legata de cresterea tensiunii arteriale, sau o problema legata de coloana cervicala. Va intrebam daca vi s-a masurat TA si ce valori erau. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
V'am raspuns si acolo.multumesc.TA este 13 cu 8.am luat flamexin mydocalm si tador dar presiunea din varful capului nu cedeaza.de la ce poate fi?ma simt asa de o saptamana..
Eu cand aveam probleme cu tensiunea arteriala din cauza chimioterapiei mai aveam si urmatoarele simptome: presiune oculara si in nas.
In cazul in care TA este in limite normale, problema dumneavoastra poate veni de la coloana cervicala. Va recomand sa apelati la un medic cu experienta in probleme de coloana vertebrala si el va va conduce investigatiile pe care trebuie sa le faceti si va va recomanda si un tratament in conformitate cu rezultatul investigatiilor facute. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 13ma doare capul
- 5durere de cap in timpul sexului
- 3migrena... diverse tratamente fara niciun rezultat
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 13neurologie
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 1Durere de cap, presiune in urechi si zgomot
- 11ce pot sa am ?
- 0Migrena severă!
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 2dureri de cap, nas si gat
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 0durere puternica de cap
- 1Dureri de cap 24 24
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: