Nu stiu ce sa fac

12-10-2014
Tomi25
Nu este medic/terapeut
Tomi25
Buna tuturor,
Am si eu nevoie de ajutorul vostru... am 20 de ani si de aproape 3 ani am o relatie cu o fata, la inceput erau toate bune si frumoase, dupa un an de relatie ne-am mutat impreuna totul a fost ok, dar de anul acesta mai exact in luna mai am simtito ca sa racit fata de mine si am intrebato ce sa intamplat...si mi-a zis ca nu mai simte ce simtea fata de mine ca nu ma mai iubeste si ca vrea o pauza... bun am acceptat si m-am mutat la sora mea pentru o perioada...in tot timpul acesta ea a cunoscut pe cineva cu care a avut o aventura...Dupa acea perioada si-a dat seama ca inca simte ceva pentru mine si ne-am impacat...totul a fost super ok ne intelegeam in toate privintele eram foarte dragastosi unul cu celalat... Eu de doua saptamani sunt in Germania la munca urmeaza ca abea de craciun sa ma intorc in Romania...si de 3-4 zile iar a inceput sa fie rece cu mine...si am intrebato ce se intampla...si mi-a zis iar ca nu mai simte nimic pentru mine si ca nu vrea sa stea cu mine din mila ca nu vrea sa ma insele si ca nu mai vrea sa mai continuam asa pentru ca o sa ne distrugem unul pe celalalt...nu stiu ce sa mai fac, o iubesc nespus de mult si mi-ar fi foarte greu fara ea. De craciun vroiam sa o cer de sotie...acum totul sa dus... e posibil asa ca de pe o saptaman pe alta sa nu mai simti nimic pentru o persoana ?
Sa fi cunoscut pe altcineva?
Va multumesc.
3 comentarii
0
12-10-2014, ora 16:23
Almaisa
Identitate neconfirmată
Almaisa
O relatie este asemeni noua, ceva viu. E in schimbare sau mai bine spus, este intr-o continua transformare. Uneori raspunsurile vin odata cu trecerea timpului si deseori le gasim dupa ce ne intelegem mai bine pe noi insine, defindinu-ne ce inseamna de fapt impreuna si separat.
Toate bune.
0
18-10-2014, ora 16:52
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Tomi25..bine ca s-a intimplat acum si mai dureros ar fi fost pentru tine sa afli dupa casatorie.Inteleg ca ai iertat o data destul sa iti dai seama ca nu merita sa iti pierzi timpul gindindu-te.V a trece si va veni si zile fericite pentru tine.De asta sa fii sigur stii cum se zice si asa este CUI PE CUI SE SCOATE.Sanatate si ginduri bune.
0
19-10-2014, ora 13:34
Tomi25
Nu este medic/terapeut
Tomi25
multumesc frumos pentru raspunsuri...acum am realizat cat de frumoasa e viata si ca merita traita fara regrete...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul