nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma
am fost timp de 6 luni cu un baiat...barbat de fapt mai mare ca mn cu 15 ani..in tot acest timp i-am cunoscut prietenii cei mai apropiati..ba chiar am fost si la mama lui..timp de vreo 3-4 saptamani am stat la el...mergeam acasa doar pt a ma schimba..mi se parea o relati care devenea foarte serioasa..(.am mai avut cateva discutii..nu neaparat certuri pt ca el de cele mai multe ori evita anumite suiecte pe care eu vroiam sa l clarific...chiar si lucruri minore)si imi dadea impresia ca ar vrea sa ma mut cu el dar ca nu avea curajul sa deschida acest subiect..dupa aceste 3-4 saptamani vreo saptamana a inceput sa se poarte ciudat si sa fie mai distant pana cand intr-o seara una dintr prietenele mele care era impreuna u unul dintre prietenii lui ma suna si imi spune ca a trecut al ei pe la ea si i-a dat o scrisoare care era pt mn...m-am dus imediat la ea sa vad despre ce e vorba...si cand am ajuns in scrisoare ziea ca a preferat aceasta cale pentru ca daca imi zicea in fata incepeam sa plang si el nu suporta sa ma vada plangand( e primu baiat in fata caruia am plans pt ca nu ma mai puteam abtine)ca nu se mai poate, ca nu suntem facuti unul pentru celalalt si ca stie ca eu il iubesc foarte mult dar el nu ma iubeste...ca a incercat dar nu poate si ca ii pare rau ca i-a luat atat de mult timp sa imi spuna asta.il iubesc foarte mult si nu cred ca e adevarat ce mi-a spus in acea scisoare..pt ca sunt foarte multe lucruri pe care le-a facut cu mine si ne-am simtit foarte bine impreuna si de aceea nu pot sa imi explic.va rog ajutati-ma
5 comentarii
ar fi o varianta:
- afla prin prietenul -prietenei tale- DACA, ...are pe altcineva...ASTA se pare ca este...
iti doresc sa fie, asa cum iti doresti,.
- afla prin prietenul -prietenei tale- DACA, ...are pe altcineva...ASTA se pare ca este...
iti doresc sa fie, asa cum iti doresti,.
chiar daca ar avea pe altcineva prietenul lui clar nu o sa imi zica mie sau ei
tie, SIGUR, nu..dar pe ea daca o iubeste si ea-i promite ca nu va spune...ii va zice.
Cele bune,
Cele bune,
De ce nu il cauti tu mai bine si ii cer o explicatie??? o relatie NU SE TERMINA ASA!!cautal si zii sa iti spuna totul in fata cerei o explicatie.tu esti sigura ca nu sa folosit de tine ? poate are pe altcineva sau poate a cunoscut pe cineva
Am vorbit cu el la telefon si mi-a zis ca isi asuma totul si ca sa il iert...nu am apucat sa vorbesc cu el in fata si cred ca e mai bine asa pentru ca m-am mai linistit si cred ca daca ne-am intalnii mai rau mi-as face.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie