Nu vrea sa renunțe

26-08-2018
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Buna ziua! Vreau sa zic ca am avut o relație cu un băiat de 11 luni un care am avut si relații sexuale. Părinții mei nu stiau nimic, dar la un moment dat au aflat si nu îmi dau voie... i-am spus si lui si ca ar trebui sa punem punct...:(((((( Dar el tot se tine de mine, pt ca ma iubește.incerc sail uit..dar cand imi da mesaje, spuse din inima.incep sa imi amintesc tot ce a fost intre noi și încep sa plâng :(((( ce sa fac ? Mulțumesc!
4 comentarii
0
26-08-2018, ora 11:12
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna,
Care este varsta ta? Care sunt motivele pt care parintii iti interzic relatia cu baiatul respectiv? Care sunt sentimentele tale fata de el?
0
26-08-2018, ora 12:05
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Sunt minora, îmi interzic pentru ca nu le-am spus de la început si pentru ca e mai "golanas" si eu sunt o fata deșteaptă, spun parintii, sunt clasa a 9 a, iar la examen am luat 9.20, iar parintii imi interzic pentru că"nu e de mine"
0
26-08-2018, ora 21:49
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Inna, sunt foarte sigura ca exista o multime de postari de-ale tale, în care ceri sfaturi pentru o nouă relație, apărută după ce l-ai uitat pe acest băiat. Care e nevoia ta reală oare? Ai investit mult timp vorbindu-ne despre celălalt, acum spui ca i-ai spus doar că "ar fi bine sa ne oprim" si ca suferi pentru el?
0
27-08-2018, ora 11:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Ai multe postari Inna pe teme asemanatoare.
Poate nu ar strica sa nu deschizi de fiecare data cate un nou subiect

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul