o dieta pentru a slabii usor

buna..vreau si eu o dieta sau pot sa slabesc..am 1, 65 si 55 de kg..vreau sa scap de excesul de grasime de la burta, solduri..exercitii dieta..stiti cv?
va multumesc
va multumesc
4 comentarii

Cred ca sala te va ajuta sa ai ceva rezultate...dar trebuie sa fi perseverenta...si instructorul iti va spune si ce sa mananci.In 1 luna vei vedea schimbari dar sa ca nu va fi prea usor.

Cat mai mult sport si exclude din alimentatie dulciurile, prajelile, painea.

Cum bn te-a sfatuit Otilia107, renunta la dulciuri, prajeli, carbohidratii(cartofi, paste, etc). Asta este primul pas, sa mananci cat mai sanatos( atentie!nu sa te infometezi!!!)
Exista si o vorba, sa mananci dimineata ca o regina, dupa'masa ca o printesa si seara ca o cersetoare!
Ai un parc prin apropiere?Daca da, atunci este perfect...efortul aerob este cel mai indicat. Sfatul meu este sa mai gasesti 1-2 fete care vor sa slabeasca, si sa mergeti impreuna in parc la alergat...singura, daca nu esti invatata cu efortul, o sa renunti.
P.S. Nici Dumnezeu n-a creat lumea intr-o zi, asa ca te sfatuiesc sa intri in efort treptat!( de la putin...spre putin m mult si tot asa!)
Bafta!
Exista si o vorba, sa mananci dimineata ca o regina, dupa'masa ca o printesa si seara ca o cersetoare!
Ai un parc prin apropiere?Daca da, atunci este perfect...efortul aerob este cel mai indicat. Sfatul meu este sa mai gasesti 1-2 fete care vor sa slabeasca, si sa mergeti impreuna in parc la alergat...singura, daca nu esti invatata cu efortul, o sa renunti.
P.S. Nici Dumnezeu n-a creat lumea intr-o zi, asa ca te sfatuiesc sa intri in efort treptat!( de la putin...spre putin m mult si tot asa!)
Bafta!

pe langa un regim prescris de un nutritionist trebuie sa ai si vointa de te abtine de la almintele interzise de catre nutritionist... am slabit in 3 luni 18 kg... si am stat numai in casa... si m.am abtinut de la mancare jucanduma pe PC... :)) asta pe timp de iarna... deci daca ti regim poti sa slabesti fara fitness si sport... dar este indicat sa faci miscare in timpul regimului...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dieta personalizata.. am 115kg si 1, 78m
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 7diete de slabire
- 6vreau sa slabesc
- 3dieta personalizata.. am 1, 65m si 90 kg
- 2dieta personalizata
- 4ma simt urata, am 80 kg si 165 cm
- 5Cum aflu daca nu iau un produs contrafacut?
- 7Am 80 kg si 1, 56 si as vrea sa slabesc
- 14Cum pot sa slabesc la coapse?
- 0Vreau sa scap de 5 kg fara sa mai ma imbolnavesc!
- 2vreau sa slabesc
- 0produse pentru slabire - informatii
- 7greutateconstanta chiar daca fac miscare
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 1Slabit fara efort..
- 2Vreau sa scad in greutate
- 1Începere sala si slabire
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
Mai multe informații despre: Slabirea Dieta personalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala