O nelamurire
Buna ziua,
Ieri mi-am rupt mana la ora de sport. Am fost la spitalul "Grigore Alexandrescu", unde mi-au pus osul la loc si mi-au pus mana in ghips.
Spre seara, degetele au inceput sa se umfle.Doctorul mi-a spus ca daca acest lucru se intampla, sa vin din nou la spital.Exact asa am facut.
Cand am ajuns, mi-au taiat o parte din ghips, pentru a mi-l slabi.
Astazi, am intampinat aceeasi problema.
Imi puteti spune ce as putea sa fac? Este normal sa mi se umfle degetele?
Multumesc anticipat !
Ieri mi-am rupt mana la ora de sport. Am fost la spitalul "Grigore Alexandrescu", unde mi-au pus osul la loc si mi-au pus mana in ghips.
Spre seara, degetele au inceput sa se umfle.Doctorul mi-a spus ca daca acest lucru se intampla, sa vin din nou la spital.Exact asa am facut.
Cand am ajuns, mi-au taiat o parte din ghips, pentru a mi-l slabi.
Astazi, am intampinat aceeasi problema.
Imi puteti spune ce as putea sa fac? Este normal sa mi se umfle degetele?
Multumesc anticipat !
2 comentarii
Cauza edemului mainii este inflamatia postraumatica. Inca o sugestie : mana trebuie tinuta permanent ridicata, " la piept", pentru a favoriza drenajul; se pot pune si comprese cu alcool medicinal sau se toarna pe regiunea edematiata pansata( unde nu exista gips)dimineata si seara, timp de vreo 3 zile; numai bine
Multumesc foarte mult pentru sfaturile dvs. !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus