O parere, va rog
Buna seara. Scriu acest text deoarece nu am mai trecut prin asemenea experienta si nu stiu cum ar trebui sa reactionez. Va rog sa ma ajutati cu o parere. E vorba despre relatia cu concubinul meu. Eu am 25 iar el 30. Sunt insarcinata in 3 luni. Momentan concubini. El locuieste la mine. Petrecem majoritatea timpului impreuna. Iesim separat cu prietenii de 2 3 ori pe luna, intalniri programate si nu in timpul noptii. Cand vine vorba de cluburi sau vacante, excursii mergem doar impreuna. Totusi, in aceasta seara la miezul noptii, un prieten l a sunat si l a chemat pe la el, la bere. Spunea ca sunt mai mult barbati la locul intalnirii. O seara a baietilor. El a fost foarte incantat sa mearga si i am zis ok. Acum e 3 dimineata, M am trezit si nu e acasa. Prietenii lui stau la 5 min de noi cu masina. Nu mi a scris, nu m a sunat. Acum v as ruga, din experienta voastra...e normal? Da, e normal sa se vada cu prietenii...dar noaptea la 12, sa nu apara pana dimineata? De precizat ca nu ii cunosc prietenii pentru ca sunt foarte petrecareti si...se vad oricum doar cand e vreme de bere, iesiri si distractii. Va multumesc mult. O noapte linistita.
2 comentarii
Buna ziua
Observați dacă își schimbă comportamentul fata de dv și averi o discuție cu el că sa lămuriți problema
Observați dacă își schimbă comportamentul fata de dv și averi o discuție cu el că sa lămuriți problema
Până nu ascultați și argumentele lui nu e cazul să vă faceți o părere greșită. Poate a fost o întâmplare și dacă s-au întins la un pahar, au tot lungit-o până dimineața. După ce-i ascultați argumentele puteți să-i spuneți ce anume vă doriți și stabiliți cum să decurgă relația în viitor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie