o sa ramin oare asa
Buna ziua
Sint o tinara de 21 ani si am problema cu pielea fetii...in regiunea fruntii, obrajilor si deasupra buzelor am niste pete de culoare cafenii deschise, aceste mi-au aparut dupa ce am pierdut o sarcina, de un an de zile folosesc acelas unguient dar cam fara folos se numeste Unitone 4 si Unitone SPF20 care doar imi protejeaza pielea de razele uva si uvb, vreau sa rog un medic sa-mi de un sfat sau un medicament bun care sa ma ajute.sint tare disperata, , , e posibil sa ramin asa.va multumesc..astept rs.sanatate
Sint o tinara de 21 ani si am problema cu pielea fetii...in regiunea fruntii, obrajilor si deasupra buzelor am niste pete de culoare cafenii deschise, aceste mi-au aparut dupa ce am pierdut o sarcina, de un an de zile folosesc acelas unguient dar cam fara folos se numeste Unitone 4 si Unitone SPF20 care doar imi protejeaza pielea de razele uva si uvb, vreau sa rog un medic sa-mi de un sfat sau un medicament bun care sa ma ajute.sint tare disperata, , , e posibil sa ramin asa.va multumesc..astept rs.sanatate
1 comentarii
0
21-07-2009, ora 15:48
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Puteti folosi la sfatul medicului dermatolog crema Skinoren, care se foloseste si pt melasma, chiar si post-partum. Totusi, s-ar putea sa aveti probleme si cu ficatul; faceti-va un set de analize medicale (bilirubina directa si indirecta, fosfataza alcalina, transaminaze (AST/ALT, GOT etc., electroforeza proteinelor plasmatice etc.) si mergeti cu ele la un hepatolog sau medic internist!
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?