oare o iau razna?

28-10-2009
danuta82
Nu este medic/terapeut
danuta82
Buna, am si eu o problema si m-as bucura daca m-ati ajuta cu cateva sfaturi.In urma cu vreo 2 ani, am inceput sa am banuieli ca m-ar insela sotul, dar nici pana azi nu am dovezi concrete, el desigur neaga totul si zice ca am imaginatia foarte bogata si ca intrepretez cum vreau eu.Totul se termina printr-o cearta mare (facuta de mine), apoi ma calmez si incerc sa trec peste asta.Trece o perioada si iarasi apare ceva ce imi da de banuit ca m-ar insela si tot asa, problema mea este ca nu mai am incredere deloc in el, am devenit foarte geloasa, vorbesc foarte urat cu el si ma enervez cat ai clipi.In urma cu 5 zile, a venit o prietena buna de-a mea la noi...dupa cateva ore sotul a condus-o acasa cu masina, (ea sta la 5 min cu masina de noi), intre timp am observat de el nu mai apare...trecuse mai mult de 20 min.dupa ce a ajuns acasa l-am intrebat "de ce a stat atat"?.Am ramas uimita cand mi-a zis ca a avut un sofer incepator in fata si nu a putut ajunge mai repede,...am lasat-o asa pana a 2-a zi. A 2-a zi l-am intrebat iarasi ce s-a intamplat de a intarziat, el mi-a zis ca au povestit de mine...deci ma mintise cu soferul incepator.in acel moment am luat foc...am inceput sa sar la el, sa urlu, sa vb urat cu el si sa cer explicatia de ce ma minte.mentionez ca detest minciuna...oricat de dureros ar fi, prefer adevarul.In acel moment am luat-o razna, nu ma mai puteam controla, eram isterica, imi era ciuda de ce m-a mintit, de ce a stat cu ea, eram geloasa.dar cel mai mult m-am speriat cand am inceput sa-l lovesc si nu ma puteam controla, el se chinuia sa ma clameze si nu reusea.la un moment dat am inceput sa ma lovesc eu singura si sa ma zgarii...parca eram nebuna.dupa un timp a reusit sa ma calmeze.si eram amandoi foarte speriati.Nu stiu ce se intampla cu mine, nu ma pot controla...am devenit foarte geloasa, daca intarzie ma enervez.doamne oare o i-au razna???.mi-e frica sa nu se intample ceva rau cu mine,...imi fuge tot mai des gandul la sinucidere.nu stiu ce sa fac.mi-e frica pt ca am 2 copii si nu vreau sa-i fac sa sufere sau sa aiba o copilarie nefericita cum a fos a mea.Va multumesc anticipat!!!
6 comentarii
0
28-10-2009, ora 14:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna, mergeti va rog la un medic homeopat cu experienta, astfel de simptome sunt cunoscute in homeopatie si pot si vindecate usor cu ajutorul ei. Indiferent daca sotul va inseala sau nu, comportamentul denota simptomele cauzate de o toxina care afecteaza in acest mod comportamentul care poate fi confundata usor cu probleme pshihice, dar care nu sunt.
0
28-10-2009, ora 14:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
danuta82, asa cum preabine ti-ai dat singura seama, tu ai o problema care nu se va rezolva de la sine.Mergi si consulta-te cu psiholog, chiar psihiatru as zice, pt ca altfel situatia se va agrava.Sunt convinsa ca NU tu esti de vina pentru aceste stari ale tale!Asa cum ai si mentinionat, aceste lucruri se pot trage din copilarie sau din problemele de familie/cuplu.Sincer, faptul ca sotul tau a stat cu tipa respectiva sa vorbeasca despre tine, nici mie nu mi se pare corect, insa reactiile tale au fost destul de grave.Nu mai amana mersul la un specialist, daca vrei sa iti tii familia aproape, inclusiv copiii!
Sanatate!
0
28-10-2009, ora 15:35
danuta82
Nu este medic/terapeut
danuta82
Va multumesc mult caci m-ati ascultat.ma simt ca o leguma, dar trebuia sa vb cu cineva despre problemele mele.am sa merg la phiholog, psihiatru si chiar la un medic homeopat, dar nu mai repede de vara viitoare, pt ca nu sunt in tara si aici mi-e teama sa merg pentru a nu se intelege gresit din cauza ca nu vorbesc perfect limba acestei tari.Sper cu ajutorul sotului sa pot sa ma controlez si sa incerc sa duc o viata normala pana cand o sa pot merge la doctor.mi-e rusine de mine, dar sper sa se rezolve cumva totul.
0
28-10-2009, ora 17:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
danutza: in ce tara esti ? iti pot trimite un remediu homeopat...
0
28-10-2009, ora 19:39
danuta82
Nu este medic/terapeut
danuta82
Buna scarface, eu locuiesc in Irlanda.vreau sa te intreb daca esti sigur ca as avea o problema homeopata??.nu stiu prea multe despre homeopatie, dar ma voi documenta, iti multumesc anticipat!!..
0
29-10-2009, ora 17:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Danutza, nu ai o problema homeopata. Ci au numai o problema. Care insa e usor de vindecact cu ajutorul
homeopatiei. Irlanda este plina de medici homeopati dara daca nu ai nici o sansa sa ajungi la unul iti scriu un mesaj privat. Da un klick pe "modificati profilul dvoastra " in masca verde de sus ca sa il vezi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: