Oboseală, somnolență, nervozitate, spasme musculare
Buna, sunt fata, am 17ani, 1.80 si 66 kg.
Aproape zi de zi am stări de oboseală, somnolență, intepaturi de inima, nod in gat, puls în ureche, îmi trosneste maxilarul, am dureri de picioare, menstruatie neregulata (uneori nu vine deloc), spasm de pleoape, amețeli si foarte rar stări de greață. Toate astea ma fac sa ma simt iritată si nervoasă, uneori plâng de nervi.
Am fost la ginecolog, mi s-a spus ca menstruația o să se refacă, am luat 6 luni anticonceptionale Marvelon21 si si-au facut efectul. Am fost si la inima, mi s-a spus ca nu am absolut nicio problema, mi-am facut control si la plamani, sunt perfecti cu toate ca fumez. Ce am? Cum sa opresc starea asta de oboseală? !!!!
Aproape zi de zi am stări de oboseală, somnolență, intepaturi de inima, nod in gat, puls în ureche, îmi trosneste maxilarul, am dureri de picioare, menstruatie neregulata (uneori nu vine deloc), spasm de pleoape, amețeli si foarte rar stări de greață. Toate astea ma fac sa ma simt iritată si nervoasă, uneori plâng de nervi.
Am fost la ginecolog, mi s-a spus ca menstruația o să se refacă, am luat 6 luni anticonceptionale Marvelon21 si si-au facut efectul. Am fost si la inima, mi s-a spus ca nu am absolut nicio problema, mi-am facut control si la plamani, sunt perfecti cu toate ca fumez. Ce am? Cum sa opresc starea asta de oboseală? !!!!
1 comentarii
Posibil somatizari de Anxietate. Faceti orientativ un Test de Anxietate si un Test de Depresie pe net.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp