Obosesc foarte usor

10-06-2010
Fantoma
Nu este medic/terapeut
Fantoma
Salutare! Am acest subiect, daca sa mai discutat imi pare foarte rau. Vreau sa stiu ce ar putea influenta oboseala rapida. Am 19 ani 1, 93 inaltime si vreo 95-96 Kg sunt o fire energina si in dieta zilnica nu trebuie sa lipseaca sucurile acidulate sau ceva dulce(prajitura sau orice ce are gust bun;)). Nu fumez si beau alcool ocazional(mai bine spus odata la 2 sapt). Nu pot sa spun ca fac sport zilnic dar ies la un baschet cam odata la 3 zile. Astept sugestii sau recomandari cu placere si le multumesc mult celor care ma ajuta;).
6 comentarii
0
10-07-2010, ora 08:34
erikarus
Nu este medic/terapeut
erikarus
buna ziua. am 22 de ani si din aprilie ma pregatesc la sport sa dau la politie.la rezistenat ni se cere sa alergam 1000 de m in 4 minute. problema mea e ca atunci cand ma fortez tare incepe sa ma doara stomacul iar apoi cand ma opresc imi vine sa vomit.a doua problema e respiratia, respir greu si obosesc foarte repede. la farmacie mi-a recomandat vitamax iar un prieten mi-a mai zis sa iau calcium +vit d3 si spirulina. de cand iau aceste medicamente simt ca resist sa ma duc zi de zi la alergat. intrebarea mea este daca exista ceva medicament care sa imi regeleze respiratia sau sa imi dea mai multa forta, sau un sfat cum sa avansez la rezistenta.
0
10-07-2010, ora 20:09
Fantoma
Nu este medic/terapeut
Fantoma
Prima problema (cea cu durerile abdominale) poate fi cauzata de apendice. Cea de a doua problema am inteles ca are mai multe cauze una ar fi deviatia de sept sau respiratie greoaie care se pot rezova cu niste plasturi speciali (antisforait) care ajuta la respirarea mai usoara;)
0
10-07-2010, ora 23:20
erikarus
Nu este medic/terapeut
erikarus
nu cred ca am probleme cu apendicele, am fost operata acum 12 ani de apendice, iar sa alerg cu un plasture special pe nas nu e tocmai estetic, cred ca glumiti cand ati sugerat cu antisforait, nu sforai noaptea, :)) nu am deviatie de sept, pur si simplu am nevoie de ceva medicamente pt o respiratie mai buna in timpul alergatului. ca sa fie clar intrebarea : ce as putea sa iau sau sa fac sa respir mai bine, sa nu mi se taie respiratia in timpul alergatului, rezistenta la sport, si cum as putea sa evit durerea de stomac si greata dupa alergat?
0
10-07-2010, ora 23:54
Fantoma
Nu este medic/terapeut
Fantoma
Stiu k nu e estetic dar dupa cateva sapt de folosire nu mai trebuie folosit. Si daca vrei poti sa il porti in ziua probei nu este nici o problema.
0
12-07-2010, ora 12:44
erikarus
Nu este medic/terapeut
erikarus
am crezut ca sunt medici adevarati pe acest site, dar acum vad ca m-am inselat :)) chiar nici un medic nu mi-a sugerat sa alerg cu plature pe nas =)), alta sugestie nu aveti?
0
30-09-2010, ora 17:54
erikarus
Nu este medic/terapeut
erikarus
as dori sa ma ajute un medic ginecolog. de curand am fost diagnosticata cu metroanexita subacuta, cervicita, colpita, cistita subacuta si mi-a recomandat un tradtement cu tinidazol, ciprobay, cervugid ovule vaginale, gynophilus gelule vaginal, wobenzym, diclofenac supozitoare. as vrea sa stiu daca se videca sau macar sa stiu daca e grav sau nu. tot cea ce imi doresc e sa stiu daca pot avea copii, cea ce imi doresc cel mai mult pe lumea asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •