OM DISTRUS
6 comentarii
daca il mai tineti minte pe mucho dolor eu sunt partea a 2-a din telenovela dar vreau sa vb cu cineva ca inebunesc
am 19 ani de cand ne cunoastem dupa 3, 5 ani ne-am casatorit si avem o fetita de 14 ani (patricia).totul bine si frumos. in1997 am luat un apartament pe credit de la cec si ne-am mutat in el.nu am avut nici un bban si am mai intrat si in alte credite ca sa il mobilam si sa mai luam ce trebuia prin casa. sotia frumoasa si buna pina anul asta cand am aflat ce aveam in casa.sa indragostit de un coleg de al ei dintrun oras apropiat si o tin tot asa de 1 an jumate pina cind am descoperit ce se intimpla de fapt in familia mea.fetita a aflat dar nu mia spus de frica sa nu fac un act necugetat si sa patesc ceva.soacra-mea a aflat si ea dar nu mia spys pt ca o cumpara cu bani si cadouri si pe ea, pe fetita deasemenea au cumparato cu cadouri si bani si asa am ramas singur.acum vreau sa-mi salvez casnicia dar cred ca nu se mai poate pt ca sotia e indragostita rau de ala cu toate ca au intrerupt orice legatura.ma scuzati dar am uitat ceva sa spun.in 18 decembrie i-am dat posibilitatea de a alege intre mine si el si ce credeti!!!!! surpriza la ales pe el !!!! aplecat de acasa cu bagaje, cu catel lasindune pe mine si pe fetita cu gura cascata.bun.poate nu sunt prea coerent dar e prima dat a cand intru pe un forum si imi scriu povestea. asa mai departe.bun. in acea seara am ramas cu fetita facandune planuri pt viitor, numai noi doi. a 2-a zi ce credeti??? suna ea adica sotia sa merg dupa ea la lugoj ca vrea sa vina acasa la noi ca vrewa sa stea cu noi si cu el a terminato.fetita zice nu eu da ca deh.. inima.si ma duc dupa ea o aduc dar nu acasa ci la maicasa.ea surprinsa face un pic de taraboi eu plec acasa la fetita si asteptam, ma suna ca vine sa discutam si gata.vine si se roaga de noi sa o primim inapoi ca nu mai face siu ca vrea cu noi, cu el a terminato bla, blabla.bine o primim inapoi eu din toata inima ca o iubesc inca, fetita, reticenta.buuuun.in prima zi cand merge la servici iar reiau legaturile cei doi iar scandal.am avut o gramada de discutii pe tema asta dar degeba ea indragostita de el eu de ea.decidem sa incercam sa trecem peste asta si in timp sa uitm.iam dat tote lucrurile ce le avea de la el inapoi pt ca lea cerut el si dai inainte. acum nu pot sa vb cu ea ca se gandeste la el, nu mai facem sex ca se gandeste la el. ce sa mai fac ???
daca stiti un pshiholog bun in timisoara sp[unetim isi mie ca simt ca innebunesc. apropo am bagat divortul nu mai puteam sa indur asta e
daca stiti un pshiholog bun in timisoara sp[unetim isi mie ca simt ca innebunesc. apropo am bagat divortul nu mai puteam sa indur asta e
Salut, imi pare rau de situatia in care ati ajuns, dar trebuie sa sti ca se intampla des asa ceva in ziua de azi si ca nu este sfarsitul. Poate fi chiar inceputul unui alt episod mult mai bun din foiletonul cu numele viata. Se intampla de toate, unele lucruri mai tragice ca altele si fiecare catastrofa oricat de mica este durereoasa pt. cel patit chiar daca din exterior se vede altfel.
Este bine ca ai scris aici, cred ca aveai nevoie de asta si este bine sa te exteriorizezi si sa nu ti in tine durerea, du-te la prietenii care te pot intelege, la psiholog, chiar la un homeopat bun (Dr. Gheorge Jurj sau Dr. Sandaran in TM care te pot intari cu ajutorul la cateva granule homeopate mai bine ca un psiholog ) si incearca sa vezi lucrurile cat mai pozitiv. Des unele femei se schimba dupa ce li se spulbera castelele de nisip din cap si inima, alteori este mai bine sa se intample mai devreme asa ceva decat mai tarziu...
Ia totul ca pe un episod simplu dupa care va veni altul, poate chiar cu mult ami bun decat ti.-ai fi imaginat vreodata inainte. Schimbarile sunt dureroase des numai la inceput.
Important este sa pastrati fetita cat mai mult neafectata de problemele voastre si sa va iertati reciproc indiferent ce se intampla caci la urma urmei toti facem greseli si des unii nu le vad la timpul potrivit ca atare. Asa ca fruntea sus, nu esti nici singurul si nici ultimul si viata merge mai departe alaturi de o femeie sau de alta. Cateodata trebuie sa fi parasit ca sa gasesti pe cel adevarat iar cel adevarat este des numai o iluzie. Nu se stie niciodata ce iti aduce viata, important este sa nu o vezi alb-negru ci color !
Succes la toate, indiferent cum !
Este bine ca ai scris aici, cred ca aveai nevoie de asta si este bine sa te exteriorizezi si sa nu ti in tine durerea, du-te la prietenii care te pot intelege, la psiholog, chiar la un homeopat bun (Dr. Gheorge Jurj sau Dr. Sandaran in TM care te pot intari cu ajutorul la cateva granule homeopate mai bine ca un psiholog ) si incearca sa vezi lucrurile cat mai pozitiv. Des unele femei se schimba dupa ce li se spulbera castelele de nisip din cap si inima, alteori este mai bine sa se intample mai devreme asa ceva decat mai tarziu...
Ia totul ca pe un episod simplu dupa care va veni altul, poate chiar cu mult ami bun decat ti.-ai fi imaginat vreodata inainte. Schimbarile sunt dureroase des numai la inceput.
Important este sa pastrati fetita cat mai mult neafectata de problemele voastre si sa va iertati reciproc indiferent ce se intampla caci la urma urmei toti facem greseli si des unii nu le vad la timpul potrivit ca atare. Asa ca fruntea sus, nu esti nici singurul si nici ultimul si viata merge mai departe alaturi de o femeie sau de alta. Cateodata trebuie sa fi parasit ca sa gasesti pe cel adevarat iar cel adevarat este des numai o iluzie. Nu se stie niciodata ce iti aduce viata, important este sa nu o vezi alb-negru ci color !
Succes la toate, indiferent cum !
ok, are dreptate, mergi la un psiholog -*
(*modificat de administrator)
salut prieteni! vreau sa va spun ca toate sau rezolvat datorita credintei in DUMNEZEU ! am fost la o biserica in localitatea SACU (caras)la un preot si am facut niste slujbe. vreau sa va spun ca a 2 zi a venit acasa si este alta femeie de atunci.acum ea vrea sa mergem la biserica si mergem saptamanal, ea care nici nu vroia sa auda de biserica.oricum suntem mai fericiti de atunci.va recomand si voua daca vreti.sunatima si va dau detalii.sunt fericit pantru ca si fetita mea este fericita ca s-a intors mama ei cu care nu se mai intelegea nicicum.acum totul este OK! Oricum va multumesc pt.sfaturi.-*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie