Omuletul dupa amigdalectomie !

Buna ziua !
Am avut acum 4 zile o intreventie chirurgicala prin care mi s-au extirpat amigdalele ! Cu anestezie generala in jumatate de ora am fost gata. Dupa ce m-am trezit din anestezie chiar aveam pofta de mancare si am baut in 2 ore de la operatie vre-o 2 litrii de apa. Aveam doar un oarecare disconfort la inghitire in rest nimic ! Dar uitandu-ma in oglinda am observat ca omuletul meu este mai gros, mai alungit si are un aspect gelatinos ! E ceva normal ? Ca medicamente post operatorii mi-au fost prescrise Azitrox 500 mg, algocalmin si nurofen !
Am avut acum 4 zile o intreventie chirurgicala prin care mi s-au extirpat amigdalele ! Cu anestezie generala in jumatate de ora am fost gata. Dupa ce m-am trezit din anestezie chiar aveam pofta de mancare si am baut in 2 ore de la operatie vre-o 2 litrii de apa. Aveam doar un oarecare disconfort la inghitire in rest nimic ! Dar uitandu-ma in oglinda am observat ca omuletul meu este mai gros, mai alungit si are un aspect gelatinos ! E ceva normal ? Ca medicamente post operatorii mi-au fost prescrise Azitrox 500 mg, algocalmin si nurofen !
4 comentarii

da, este reactie normala
se poate administra pufuri de Bioparox 1 la 6 ore
se poate administra pufuri de Bioparox 1 la 6 ore

Va multumesc pentru raspunsul acordat ! Spuneti-mi va rog cam in cate zile o sa revina la normal ?

Buna ziua, domnule doctor. M-am operat alaltaieri de amigdale prin anestezie generala. S-au prins acele cruste albe insa omuletul ocupa tot gatul, este enorm ! Si doamna doctor a spus ca nu a vazut asa omulet mare niciodata. Mi.au spus ca ar fi un edem post operator. Mi se pare enorm, imi acopera tot gatul, deabia respir! Imi administreaza cortizon acum. Va rog din suflett sa imi spuneti ce sa fac? Cu ce pastile mai pot completa? Se mai retrage acest edem? Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme cu omuletu, nu stiu ce, help me pls pls
- 76Edem lueta
- 108mancarime in gat si urechi
- 2lipsa luetei
- 7umflatura in gat putin mai departe de omulet..
- 4usturimi, mici dureri, in zona omuletului
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 3lueta alungita-intrebare
- 2Lueta
- 6lueta (omuletul) inflamat: rosu, volum marit, usor dureros
- 19papilom de lueta
- 2Problema omulet
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 7pata pe cerul gurii
- 2omulet alungit
- 3hipertrofie lueta