Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Buna seara
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
1 comentarii
Da. Are.
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce inseamna cazeu la amigdale?
- 6problema amigdale de aprox. un an
- 7Operatie?
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 4ganglioni submaxilari inflamati
- 0Recomandare medic Amigdalectomie ?
- 11amigdale hipertrofe
- 3O amigdala inflamata tratament fara rezultat
- 6Am amigdala dreapta inflamata.. am luat tratament dar fara rezultat
- 1scoaterea amigdalelor
- 1OPERATIE AMIGDALE
- 1Amigdale imflamate
- 4Amigdalele pot fi cancerigene?
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 3Puroi pe amigdale in fiecare luna
- 2Ma doare amigdala dreapta
- 2Amigdalita inflamata
- 2Amigdala lipita de omuleț
- 0Umflatura in gat
- 1Am facut o operatie de amigdalectomie prin coblatie
Mai multe informații despre: amigdalectomia amigdalele operatie amigdale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: