Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Buna seara
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
1 comentarii
Da. Are.
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 6a reaparut durerea in gat
- 3cu 2 amigdale mai putin
- 3amigdalectomie fetita 4 ani
- 399amigdalita pultacee
- 4Tuse cronica si resturi amigdaliene inflamate
- 43Tratament pt amigdalite, dar in zadar
- 10chist de canal tireoglos?
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 6chist amigdalian
- 1Dupa operatie de amigdale
- 9Amigdalita
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 11Amigdalita - de doua zile ma doare in gat, la inghitire
- 2Amigdalectomie
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 3Am o problema cu gatul
- 1Amigdalectomie prin coblatie
- 2Amigdala stanga marita
Mai multe informații despre: amigdalectomia amigdalele operatie amigdale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: