operatie de proteza de sold
Buna seara,
Tatal meu a suferit un accident in urma caruia a ramas cu un sold dislocat.A fost tinut cu o extensie o luna de zile dupa care a fost pus in gips inca doua saptamani.Dupa 6 luni a fost pensionat pe caz de boala.As dori va rog sa-mi recomandati un spital din Bucuresti unde as putea sa il operam si daca mai sunt gratuite protezele fara sa fim inscrisi pe listele de la Casa de Asigurari.Va multumesc anticipat
Tatal meu a suferit un accident in urma caruia a ramas cu un sold dislocat.A fost tinut cu o extensie o luna de zile dupa care a fost pus in gips inca doua saptamani.Dupa 6 luni a fost pensionat pe caz de boala.As dori va rog sa-mi recomandati un spital din Bucuresti unde as putea sa il operam si daca mai sunt gratuite protezele fara sa fim inscrisi pe listele de la Casa de Asigurari.Va multumesc anticipat
1 comentarii
da-ti in judecata spitalul pentru tratamentul inadecvat si veti avea banii (in mod normal, proteza, daca este necesara, ar trebui sa fie gratuita
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 1Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare