Operație de splina copii
Buna ziua ! Are 8 ani și a fost operata in HUNEDOARA de un doctor de la Cluj, deoarece nimeni nu vroia sa o opereze splina fiind mărita de 2 ori.
Acum la 6 luni de la operație burtica arată foarte ciudat cusătura este de sus pana jos cca. 1 cm umflata și are o nuanță rosé și ma îngrijorează, îmi e frica sa mai merg la spitalul din HUNEDOARA, ce ma sfătuiți !
Cu respect
Corina Ivan !
Acum la 6 luni de la operație burtica arată foarte ciudat cusătura este de sus pana jos cca. 1 cm umflata și are o nuanță rosé și ma îngrijorează, îmi e frica sa mai merg la spitalul din HUNEDOARA, ce ma sfătuiți !
Cu respect
Corina Ivan !
2 comentarii
Bună ziua.
Din descriere pare a fi o cicatrice cheloida. Dar fără o examinare nu poate fi pus un diagnostic cert.
Din descriere pare a fi o cicatrice cheloida. Dar fără o examinare nu poate fi pus un diagnostic cert.
O raza de lumina frumoasa, mulțumesc, mulțumesc pentru răspuns dl.Doctor Adrian Platon, exact aceasta e este ceea ce are micuța, va doresc multă sănătate și Dumnezeu sa va Binecuvânteze, a fost așa o mulțumire in inima mea când am citit mesajul dv
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Umflătură mică persistentă după operația de hernie inghinală – normal?
- 1Dureri post operatorii dupa interventie chirurgicală la tibie picior drept
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
- 1Operatie de hernie ombilicala
- 1Dupa ablatie, v-au reapărut fiblilatii ?
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita