operatie genunchi
Buna ziua. Am avut probleme cu fetita mea de 2, 8 luni. Pur si simplu intr-o dimineata sa trezit schiopatand. In urma unui rmn a iesit ca ar avea o bursita. Am ajuns la dr unde ne-a spus din start ca nu crede ca e bursitta si ca i se pare a fi ceva gelatinos. Am facut o biopsie si a curatat zona. Dupa operatie ne-a spus ca nu era mare lucru doar niste cheaguri de sange si ceva tesut adipos. Intrebarea mea este de la ce sa se fi format acele cheaguri de sange daca nu a avut nici o cazatura pana acum?
3 comentarii
unde are bursita respectiva:genunchi? sold?
si ce zice histologul? daca a facut o biopsie sper ca a trimis tesutul si pentru o analiza histologica sau a pus diagnosticul numai cu ochiul?
fara examen histologic nu poate fi spus in care directie sa incepeti cautarile
si ce zice histologul? daca a facut o biopsie sper ca a trimis tesutul si pentru o analiza histologica sau a pus diagnosticul numai cu ochiul?
fara examen histologic nu poate fi spus in care directie sa incepeti cautarile
La genunchi. Am uitat sa precizez. Nu avem rezultatul la biopsie inca. Dureaza 2 saptamani.
trebuie asteptat rezultatul histologic
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus