Operatie hernie inghinala
Bună ziua!Sotul meu a fost operat de 1 luna de hernie inghinala.Dupa operatie a avut o umflatura destul de urâtă care sa dovedit a fi sânge. După multe vizite la medic s-a îndepărtat sângele, a început să se vindece, problema e ca împrejurul operației s-a întărit destul de tare interior și el își face griji chiar dacă medicul i-a zis ca operatia arată bine și să aibă răbdare. Îl doare când se ridică și simte niște înțepături. Ce recomandări îmi dați ?E posibil sa fie o inflamație interioară?Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Dupa cum descrieti, pare sa fi fost un hematom postoperator, care a fost evacuat. Da, in zona aceea se formeaza un tesut inflamator care in mod normal, va disparea, in timp. Cred ca a primit indicatii, printre care sa tina punga cu ghiata local, din cand in cand, si sa ia un antiinflamator p.o.
Dupa cum descrieti, pare sa fi fost un hematom postoperator, care a fost evacuat. Da, in zona aceea se formeaza un tesut inflamator care in mod normal, va disparea, in timp. Cred ca a primit indicatii, printre care sa tina punga cu ghiata local, din cand in cand, si sa ia un antiinflamator p.o.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9hernie?
- 7Hernie inghinala - operatie?
- 0Operatie de hernie inghinala
- 0Simptome hernie inghinala directa la nivelul scrotului
- 0Hernie inghinala
- 1Recuperare dupa operatie de hernie inghinala
- 2Hernie inghinala?
- 2hernie inghinala stanga-operata
- 8Durere inghinala dupa operatie de hernie
- 3Durere in zona ovarului drept - hernie inghinala?
- 0Operatie hernie inghinala dreapta
- 3Hernie inghinala
- 1Operatie hernie inghinala plasa - ingrijorat
- 19Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 1Umflătură inghinală
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 5Recidiva hernie ombilicala
- 3Delir dupa operatie
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: