operatie micsorare amigdalite

27-04-2016
ramona dolo
Nu este medic/terapeut
ramona dolo
buna seara,

am operat fetita de 8 ani de polipi si micsorare amigdale prin coblatie.a trecut o saptamana de la operatie si tot acuza dureri de gat.refuza sa manance din cauza asta si a slabit, primele 4, 5 zile a mancat bine dar de 2 zile refuza orice mancare din cauza durerii.sunt normale durerile astea la o sapt de la operatie??in cat timp vor trece??
multumesc
3 comentarii
0
27-04-2016, ora 07:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
medicul care a operat rebuie sa vada copilul
durerea era normala dupa operatie...acum mii greu sa ma pronunt daca este legat de operatie..sau de alimentele care l.ea consumat direct dupa operatie
0
27-04-2016, ora 11:28
ramona dolo
Nu este medic/terapeut
ramona dolo
Buna ziua
Si daca e din cauza alimentelor ce fac?stiu ca i am dat mâncare mai consistenta pt ca spunea ca poate înghiți și ca nu o doare.acum mănâncă doar păsat la bcalendar
Așa durerea v a trece??
Multumesc
0
27-04-2016, ora 14:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 copilul a ajuns la operatie de polipi si amigdale..TOT din cauza alimentatiei incorecte
refluxul gastro-esofagian de la citrice, sucuri, mancare acra cu otet, lamai, prajeli...s.a
a fost cauza iritatiei din gat
daca nu schimbati atitudinea..ati operat copilul degeaba... o sa faca faringite in continuare si dureri de gat permanent
2 acum e cazul invatat copilul sa faca gargara cu ceai cald de musetel si de folosit tantum verde sprey si tab de supt
Adaugă un comentariu / răspuns