Operatie nerv sectionat la degetul II mana dreapta

34 comentarii 1 2
0
13-04-2011, ora 13:08
rome_i
Nu este medic/terapeut
rome_i
Ionut 2008 sa inteleg ca ai fost la dr. Georgescu?
Cum esti acum, a mers bine recuperarea? Te-ai refacut complet ?
0
16-10-2012, ora 14:22
zapada
Nu este medic/terapeut
zapada
buna ziua, d-le doctor!sunt de la fagaras si am o mare problema...am tendoanele taiate de la mana stanga la toate cele 4 degete, de cativa ani..se poate face ceva?multumesc
0
28-10-2012, ora 00:19
ionut2008
Nu este medic/terapeut
ionut2008
Buna ziua, nu am mai intrat ceva timp pe acest forum fiindca timpul nu mi-a permis, am sa las un mesaj dupa operatia efectuata la Cluj care sper sa ajute si pe altii aflati in aceeasi situatie. In 2009 am fost operat la Cj la clinica Artis 3 la dr. Onoe Radu dupa care a urmat o perioada de recuperare de aprox. 2 luni la spit. clinic de recuperare din Cj. la un medic tanar nu mai retin exact numele dar dl. dr. Onoe Radu l-a indicat, in prezent degetul si-a revenit in procentaj de 70% flexia etc.. totul este bine, recomand cu incredere acest medic precum si clinica Artis, cu toate ca tin sa mentionez faptul ca am fost programat dupa 45 de la consultatie in prima fereastra libera a doctorului.

PS: Sanatatea pe primul loc... restul vine de la sine...
0
19-09-2016, ora 11:14
Daradicsandrei
Nu este medic/terapeut
Daradicsandrei
Buna. Mi-a cazut un geam pe mana si am o tăietura destul de adânca. Am fost la spital la chirurgie si mi-au pus copci. Problema e ca de când m-am tăiat simt degetul gros de la mâna cum m-a furnica si parca e amorțit. Daca m-a ating lângă tăietura se simte ca si cum m-aș curenta si daca apăs mai tare simt o caldura. Nu am nici o vânătaie sau vreun semn pe mâna nici măcar umflatura. Ma îngrijorează situația si nu stiu ce sa fac, ni m-aș duce la doctor sa m-a taie din nou daca nu e grav. M-am tăiat vineri si de atunci simt degetul ca in descriere. Pot să-l mișc fără probleme. Va rog să-mi răspundeți va mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: