operatie pe cord=anxietate?

Va scriu despre o problema la care nu gasesc nicio explicatie. Mama mea a fost operata pe cord si dupa ca a ajuns acasa refuza tot de la mancare, apa, ajutorul nostru, nu vrea sa comunice, nu vrea sa se ridice din pat. Practic si-a pierdut dorinta de a mai trai. Nimic nu o mai poate scoate din aceasta stare, nici cei dragi care sunt alaturi de ea. Parca nici nu ne vede. A ajuns la un grad mare de deshidratare ceea ce a facut sa o internam din nou in spital. Nu stim ce sa facem.
1 comentarii

Buna ziua,
mama dvs prezinta simptomele unei depresii, probabil cauzata de boala, chiar inainte de operatie.
Prezentati-va cu ea la un psihiatru, pt a-i pune un diagnostic, complet, realizat in urma unei evaluari fata in fata; are nevoie si de medicamente potrivite starii actuale de sanatate. Puteti sa-i explicati ca orice om de pe planeta poate suferi cel putin un episod depresiv de-a lungul vietii si ca mersul la psiholog sau la psihiatru nu reprezinta un fel de bau-bau, ci o sansa la o viata mai buna.
Dupa ce se echilibreaza chimic, creierul are nevoie si de eliberarea de ganduri legate de suferinta, griji, iar emotiile de un echilibru. Pt asta e nevoie si de psihoterapie.
Sanatate!
Psih. Cristina Stoian
mama dvs prezinta simptomele unei depresii, probabil cauzata de boala, chiar inainte de operatie.
Prezentati-va cu ea la un psihiatru, pt a-i pune un diagnostic, complet, realizat in urma unei evaluari fata in fata; are nevoie si de medicamente potrivite starii actuale de sanatate. Puteti sa-i explicati ca orice om de pe planeta poate suferi cel putin un episod depresiv de-a lungul vietii si ca mersul la psiholog sau la psihiatru nu reprezinta un fel de bau-bau, ci o sansa la o viata mai buna.
Dupa ce se echilibreaza chimic, creierul are nevoie si de eliberarea de ganduri legate de suferinta, griji, iar emotiile de un echilibru. Pt asta e nevoie si de psihoterapie.
Sanatate!
Psih. Cristina Stoian

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 28spondiloza sau anxietate?
- 5Insomnie de peste 15 ani
- 2anxietate sau atacuri anxioase
- 13Anxietate si dureri de cap
- 6absenta libidoului
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 6Despre anxiolitice
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 1Anxietate cancer gat
- 3Insomnie, anxietate
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 11Anxietate paroxistică recadere
- 5Anxietatea si tratamentul ei
- 5Anxietatea de 2 ani
- 11Cel mai eficient tratament pt anxietate
- 5Anxietate dupa covid
- 12Anxietate generalizata ! Vreau sa fiu ca inainte!!!0
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: