Operatie strabism clinica INFOSAN

14-08-2016
ipopovici11
Nu este medic/terapeut
ipopovici11
Buna ziua, doresc niste pareri despre clinica oftalmologica INFOSAN, doctor Andreea Ciubotaru. Daca sunt persoane care s-au operat de strabism acolo si care au fost rezultatele. Multumesc!
3 comentarii
1
16-08-2016, ora 12:13
anonim.2011
Nu este medic/terapeut
anonim.2011
Eu am făcut o astfel de operație în această clinică. Ca si rezultate, uneori arată bine, alteori, ochiul mai fuge. E adevărat că port si lentile de contact, cu acestea apar problemele. Cu ochelari e mult mai bine. Consider că operația ajuta. Dacă vrei mai multe detalii, scrie-mi un mesaj privat. Succes!
0
02-09-2016, ora 18:53
ipopovici11
Nu este medic/terapeut
ipopovici11
Pana la urma am facut operatia la Infosan. Aveam o deviatie spre exterior, destul de mare, vreo 20 de grade, insotita si de o deviatie verticala in sus.
Deocamdata ochiul pare ok, sa fiu sincer acum pare un pic spre interior, dar foarte putin, din ce am inteles este normal, abia la 3 luni se va vedea rezultatul final.
Sincer cel mai mult ma deranja ideea anesteziei generale, auzisem de la multi ca e naspa rau, ca esti ametit 2 zile, ca vomiti de nu-stiu-cate ori, etc. Ei bine, nu a fost cazul, ba dimpotriva. M-am trezit si nu aveam absolut niciun disconfort, nu ameteala, nu greata, nimic, ba parca ma simteam mai bine ca inainte. Deci o bila alba pentru echipa de anestezie.
Acum ma deranjeaza doar firele acelea de la operatie care imi zgarie pleoapele pe interior incat nu prea pot misca complet ochii, trebuie sa misc capul cu totul.
Sper sa iasa bine la 3 luni, altfel cei de la clinica vor avea ceva de furca cu mine :))
0
01-09-2018, ora 09:58
adi7555
Nu este medic/terapeut
adi7555
Dr. Andreea Ciubotaru...perfectiunea intruchipata, m-am operat la dansa acum 6 ani si totul a iesit perfect, cu toate ca a fost vorba de reinterventie (a treia). Dna. dr. este geniala...probabil top 5 din lume in strabologie, pentru mine personal este cea mai minunata din lume!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.