Hipermetropie mare cu astigmatism direct.strabism convergent

Copil 6 ani.vederea:Av od:0.42fe
Av od:0.50, motilitate oculara-normala, cover test:esotropie.Refractia OD=sf+8.50cyl-1.25ax160
OS=+9.00cyl-1.50ax177.examen biomicroscopic:pol anterior ocular normal, fund de ochi:AO papile vitale, mai hipermice, vase normale;macule cu reflexfoveal prezent.Va purta ochelari mereu?I se poate corecta vederea in timp?Medicul a zis ca vede doar 48% din cat ar trebui sa vada normal.Exista riscul sa se agraveze in timp chiar daca va purta ochelari?va multumesc
Av od:0.50, motilitate oculara-normala, cover test:esotropie.Refractia OD=sf+8.50cyl-1.25ax160
OS=+9.00cyl-1.50ax177.examen biomicroscopic:pol anterior ocular normal, fund de ochi:AO papile vitale, mai hipermice, vase normale;macule cu reflexfoveal prezent.Va purta ochelari mereu?I se poate corecta vederea in timp?Medicul a zis ca vede doar 48% din cat ar trebui sa vada normal.Exista riscul sa se agraveze in timp chiar daca va purta ochelari?va multumesc
1 comentarii

Incercati sa mergeti la terapie vizuala, eu am avut -3.5 si -2 si am ajuns la -1.75 si -0.5, dupa ce am purtat ochelari si am facut exercitiile.
Dupa un un timp am renuntat la ochelari si vad perfect.
Dupa un un timp am renuntat la ochelari si vad perfect.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am fost diagnosticata cu hipermetropie si prezbiope
- 5astigmatism sau hipermetropie
- 4privire crucisi fetita de 3 ani
- 3Hipermetropie usoara
- 7astigmatism hipermetropic
- 2astigmatism hipermetropic la fetita de 5 ani
- 3Hipermetropie
- 3la 3 ani am fost diagnisticata cu strabism, in prezent am hipermetropie
- 0strabism copil
- 2Ambioplie, strabism si i dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi
- 0scaderea treptata a vederii la copil de 10 ani
- 2Nistagmus congenital, hipermetropie, astigmatism
- 3Vreau sa ma operez dar nu sunt foarte sigura?Ce ma sfatuiti?
- 0Astigmatism hipermetropic copil 5 ani
- 0Astigmatism hipermetropic
- 0Hipermetropie !
- 0Ochi încrucișat copil
Mai multe informații despre: Hipermetropia astigmatismul hipermetropic strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: