Hipermetropie mare cu astigmatism direct.strabism convergent
Copil 6 ani.vederea:Av od:0.42fe
Av od:0.50, motilitate oculara-normala, cover test:esotropie.Refractia OD=sf+8.50cyl-1.25ax160
OS=+9.00cyl-1.50ax177.examen biomicroscopic:pol anterior ocular normal, fund de ochi:AO papile vitale, mai hipermice, vase normale;macule cu reflexfoveal prezent.Va purta ochelari mereu?I se poate corecta vederea in timp?Medicul a zis ca vede doar 48% din cat ar trebui sa vada normal.Exista riscul sa se agraveze in timp chiar daca va purta ochelari?va multumesc
Av od:0.50, motilitate oculara-normala, cover test:esotropie.Refractia OD=sf+8.50cyl-1.25ax160
OS=+9.00cyl-1.50ax177.examen biomicroscopic:pol anterior ocular normal, fund de ochi:AO papile vitale, mai hipermice, vase normale;macule cu reflexfoveal prezent.Va purta ochelari mereu?I se poate corecta vederea in timp?Medicul a zis ca vede doar 48% din cat ar trebui sa vada normal.Exista riscul sa se agraveze in timp chiar daca va purta ochelari?va multumesc
1 comentarii
Incercati sa mergeti la terapie vizuala, eu am avut -3.5 si -2 si am ajuns la -1.75 si -0.5, dupa ce am purtat ochelari si am facut exercitiile.
Dupa un un timp am renuntat la ochelari si vad perfect.
Dupa un un timp am renuntat la ochelari si vad perfect.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2strabism convergent
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 5de 5 ani... miopie + strabism
- 6se poate opera strabismul?
- 4Dilema: miopie sau hipermetropie?
- 1nastere naturala cu strabism?
- 5Ambliopia si strabismul
- 3Hipermetropie
- 0Astigmatism hipermetropic compus
- 0strabism copil
- 2Nistagmus din nastere si strabism
- 2Ambioplie, strabism si i dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi
- 0Astigmatism hipermetropic
- 6Lentile cilindrice.. diagnosticat cu astigmatism hipermetropic
- 1Operatie de strabism
- 0Astigmatism hipermetropic
- 0Ochi încrucișat copil
- 0Strabism paralitic
Mai multe informații despre: Hipermetropia astigmatismul hipermetropic strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: