Orgasm
Buna ziua, ma numesc Laluca, am 30 ani, mi-am inceput viata sexuala la 16ani, nu am reusit niciodata sa am.un.orgasm vaginal decat unul clitoridian, ce ma sfatuiti sa fac ? Va multumesc!
3 comentarii
Buna ziua, daca nu exista o cauza organica (medicala) incercati sa mergeti la un psihosexolog si sa discutati situatia.
O sa incerc sa merg defapt sa ma interesez, imi e frica sa nunam.eu ceva deoarece numai sunt cu.acelasi partener dinainte si tot nu sa intamplat, mi-a spus cineva ca poate nu am fost indragostita cu adevarat de partener si ca poate nu a avut rabdare pt mine, imi doresc sa se intample deoarece si iubitul meu sufera foarte mult isi doreste, va multumesc!
Buna seara, lipsa orgasmului poate avea multe cauze, de aceea este important sa vorbiti cu cineva cu experienta.
Pe de alta parte nu faceti din asta o problema, avand in vedere ca aveti orgasm clitoridian. Mai binele este dusmanul binelui...
Pe de alta parte nu faceti din asta o problema, avand in vedere ca aveti orgasm clitoridian. Mai binele este dusmanul binelui...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 4daca nu ai orgasm nu poti ramine gravida. E adevarat?
- 12de ce nu am orgasm?
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 4orgasm
- 6Nelamurita in ceea ce priveste orgasmul
- 12lipsa orgasm
- 6cum ajung la orgasmul vaginal.. sa se simta bine?
- 3masturbarea si orgasmul!
- 4nu stiu daca am orgasm
- 6Cunnilingus (stimulare cu limba)
- 0orgasm fara ejaculare:-s ?
- 13cascada de orgasme
- 15nu am avut orgasm
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 3De ce nu pot avea mai multe orgasme in timpul actului sexual?
- 2Va rog frumos să ami răspundeţi - să fie vorbă de vreo problemă de sănătate ?
- 2orgasm clitoridian?
Mai multe informații despre: Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: