Orgasm în somn?

04-04-2020
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Bună tuturor, am prieten de aproape 3 ani, facem sex foarte rar (din cauza lui) ejaculeaza foarte repede și de asta evita, mie nu îmi convine asa ceva, eu îmi doresc dar nu am cu cine... De aproape o luna cam o data la doua trei zile am orgasm în somn, ce se intampla oare?
4 comentarii
1
04-04-2020, ora 22:13
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara
Orgasmul in somn este o dovada ca organismul dumneavoastra "da pe afara". In lipsa unei activitati sexuale satisfacatoare.
Vorbiti serios cu partenerul. Ejacularea precoce este tratabila, mai ales la varsta lui. Cu cat sta mai mult in aceasta situatie cu atat va fi mai greu sa iasa din ea
1
05-04-2020, ora 20:19
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna seara,

Orgasmul in somn vine pe fondul dorintei sexuale nesatisfăcute. Discutati cu prietenul dvs. Acesta ar trebuie să efectueze o consultație la un medic urolog. Dacă nu este nicio problemă organică, ar fi indicat sa apeleze la un psiholog cu competențe pe latura de sexologie si sa urmeze cateva sedinte de terapie psihologica.
1
06-04-2020, ora 14:30
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Cred ca e util Ionela sa ajungeti impreuna la psihosexolog pentru a discuta despre ce puteti face impreuna pentru a depasi ejacularea precoce si frecventa redusa a interactiunilor intime. Ati putea sa iesiti mai rapid din aceasta situatie.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
14-04-2020, ora 09:00
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Mulțumesc tuturor pentru răspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici