Orgoni.Cristaloterapie.Energia orgonica

05-05-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
ORGONII sunt mai mult decat simple bijuterii, simple amulete sau talismane!

Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, Orgonii contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma orgonul perfect.

ORGONUL – FORTA VITALA UNIVERSALA.

ENERGIA ORGONICA – poate aduce ploaia sau poate alunga norii

ENERGIA ORGONICA CHIAR FUNCTIONEAZA! – s-a facut un experiment foarte interesant, in care s-a putut verifica energia orgonica

* Orgonul este forta vitala universala, unitatea de baza a materiei organice si anorganice de pe pamant. Descoperit de catre dr. Wilhelm Reich, orgonul a mai fost numit de-a lungul timpului Chi, Prana sau pur si simplu Forta/Energie. Majoritatea practicilor stravechi de tamaduire, shamanism, miracole religioase, puteri speciale ale preotilor si munca lor spirituala, toate sunt inimaginabile in absenta acestei energii orgonice.

* Electricitatea, magnetismul, gravitatia, frecventele extrem de joase (3-30Hz, cu lungimi de unda intre 10.000-100.000 km), telefoanele mobile, radioactivitatea, etc., toate sunt energii invizibile in planul fizic al existentei. Toate produc vibratii, unele nocive, altele benefice fiintelor vii. Wilhelm Reich a numit vibratiile nocive produse de om, DOR (orgon mortal). Forta acestor campuri electro-magnetice se reduce odata cu patratul distantei strabatute. Forta vitala, POR (pozitiva) este de asemenea invizibila. Nu este facuta de om, dar poate fi directionata mental. Marii shamani, medici si vindecatori din toate timpurile si-au folosit mintile pentru a trimite forta vitala celor in necesitate. Multi oameni senzitivi pot simti aceasta forta.

* Prin intermediul fricii si stress-ului, campul auric uman este micsorat semnificativ, lasand individul neprotejat fata de atacurile energetice negative (boli – in engleza: dis-is).

* Cristalele de cuart au proprietati piezoelectrice utilizate pentru transformarea energiilor. De asemenea ele au proprietati de devierea a luminii polarizate si de a nu reactiona cu acizii etc. Ezoteric, cristalele sunt protective, absorb si filtreaza energiile negative din jur, transforma si consolideaza energiile si manifestarile pozitive, purifica, energizeaza, amplifica si induc aspecte si trasaturi pozitive precum curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm.

* Fierul este un metal cu proprietati electro-magnetice.

* Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura.

* Dr. Wilhelm Reich a descoperit ca daca punem straturi de metal si materie organica, acestea ar actiona precum un magnet pentru energia orgonica. Metalul atrage orgonul si il elibereaza materiei organice. In timp, alti cercetatori au descoperit ca metale nefieroase precum cuprul si alte elemente, precum cristalele de stanca, acumuleaza de asemenea energia orgonica si o directioneaza mai eficient catre tinte precise.

PROPRIETATILE ORGONILOR


Prin compozitia lor, Orgonii au capacitatea de a absorbi energia negativa (DOR), a o transforma si a o raspandi energia pozitiva (POR). Elementele fieroase inglobate in rasina pandantivelor sunt cele care colecteaza vibratiile nocive. Moneda de cupru si cristalul de cuart convertesc energia negativa in energie orgonica pozitiva – ENERGIE VITALA. Moneda de cupru, prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform.

Acesti orgoni pot ajuta la:(conform Dr.Wilhelm Reich)

* La absorbirea energiei orgonice din cosmos, la reducerea efectului campurilor de radiatii electro-magnetice produse de orice dispozitive electronice (ex. telefon mobil, TV, computer, frigider, cuptor cu microunde etc.)
* La eliminarea toxinelor, otravurilor si radiatiilor din aer.
* La promovarea sanatatii naturala, ajutandu-ne sa ne aparam de virusuri de orice natura. Ajuta impotriva durerilor de cap si a migrenelor.
* La anularea efectelor puternice ale mesajelor subliminale si oprirea atacurilor FEM (frecventelor electromagnetice) asupra organismelor vii.
* La pastrarea unui somn linistit.
* La raspandirea unei energii pozitive pe o distanta de cativa metri diamentru.
* La neutralizarea energiilor negative. Dau mediului inconjurator un camp auric protector.

Purtati Orgonii cat mai aproape de dumneavoastra. Prin forma simpla si aspectul deosebit (sub forma de pandantive, medalioane, inimioare, piramide) il puteti folosi ca obiect de podoaba (bijuterie, pandantiv, talisman, amuleta la gat), breloc pentru chei, obiect de mobilier etc. Orgonii va pot proteja direct de energiile nocive din jurul dumneavoastra sau indirect, purificand aerul, apa sau alimentele pe care le ingerati. Puneti paharul de apa sau farfuria pentru cateva minute deasupra orgonului. Apa si hrana pot fi reenergizate aproape instantaneu.

Daca puneti orgonul la marginea patului sau sub perna, orientat cu partea transparenta (nemarcata) catre dvs., puteti obtine un somn linistit si odihnitor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.